Ege Uşak kriz dinlemiyor

Uşak kriz dinlemiyor

15.08.2018 - 23:26 | Son Güncellenme:

Ekonomideki sıkıntılara rağmen, tarım ve hayvancılık fuarına hazırlanan kent, 60 bin ziyaretçiyi ağırlayacak, 60 milyon liralık değer yaratacak

Uşak kriz dinlemiyor

6-9 Eylül 2018 günleri arasında düzenlenecek Uşak 4. Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı ile yeni bir rekoru kıracak. Geçen yıl 40 milyon liralık ticari hacme ulaşan fuar bu yıl sektörün önde gelen firma, birlik ve kooperatiflerini hem üreticiyle hem de yurtiçi ve yurtdışı alıcılarla buluşturacak. ABD ile yaşanan siyasi ve ekonomik kriz sonrasında; Facebook, Google, Instagram, Twitter ve Youtube‘a ayırdığı bütçeyi tamamen kaldırdığını açıklayan Uşak Belediyesi de, fuara lojistik ve tanıtım desteği sunacak.

Haberin Devamı

‘Seferber olduk’

Gl Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan, “Kalkınmanın yolu büyümeden geçer. Fuar ile ikili ilişkiler güçlenecek, ticaret artacak, bilgiyi paylaşma çoğalacak. Bunların olduğu yerde geriye gitme sona ermiş demektir” dedi. Krize inat, fuarın ticari hacminin geçen yılın üzerinde gerçekleşmesi için her türlü olanağı seferber ettiklerini de belirten en Ceylan, fuarın yüzde 90 oranında doluluk oranına ulaştığını ifad etti.
Uşak Tarım ve Orman İl Müdürü Müdürü Erkan Kahraman ise “Yaklaşık 50-60 milyon liralık ciro oluşuyor” dedi.

Yazarlar