Ege 'Üyelerimiz için her şeyi yaparız'

'Üyelerimiz için her şeyi yaparız'

29.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Üyelerimiz için her şeyi yaparız

‘EGİAD15’ grubuyla başkan adayı olan Mahir Kaplan, üye odaklı hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi, “Tek bir üyemizin çözülemeyen derdi beni uykusuz bırakır. Ne gerekiyorsa yaparım” dedi.

Haberin Devamı

12 Ocak’ta genel kurula gidecek Ege Genç İşadamları Derneği’nde, EGİAD15 grubuyla başkanlığa aday olan Mahir Kaplan, hazırladıkları makro ve mikro projelerin hem derneğe hem de topluma fayda sağlayacak yapıda olduğunu belirtti. ‘Daha iyisini yapmak’ sloganıyla aday olduklarını kaydeden Kaplan, “Her adımımızı daha iyisini yapmak için atacağız. Bilimin daha fazla izinde olacağız. Sanatın daha fazla içinde yer alacağız. Teknolojinin daha fazla peşinde koşacağız. Sanayinin daha fazla gelişmesi için ter dökeceğiz. Ticaretimiz için daha fazla birlik olacağız. En önemlisi üyelerimizin daha fazla yanında yer alacağız. Daha fazla üretip daha fazla çalışacağız” dedi.

Birlikte yönetim

Üyelerimiz için her şeyi yaparız

Ekip olarak ‘üyenin ayağına giden’ bir anlayışla hareket ettiklerini söyleyen Kaplan, “Birlikte yönetim modeliyle, EGİAD’ımızı ileri dönemlere taşımak için yola çıktık. Amacımız EGİAD’ın kendi gelirini elde edebilen bir model oluşturmak. Bunun için şehrimize bölgemize ve insanımıza katma değer sağlayarak EGİAD’ın adına yakışır bir gelişime imza atmak istiyoruz. Tüm bunları da birlik ve beraberlik içinde yapacağız” diye konuştu. Hazırladıkları projelerin merkezinde üyelere hizmetin yer aldığını söyleyen Kaplan, sözlerine şöyle devam etti: “Biz 110 bin kişiyi istihdam eden büyük bir aileyiz. Hepimiz iş insanlarıyız. Üyelerimizin iş dünyasının sorunlarıyla başbaşa kalmasına izin vermeyeceğiz.

Haberin Devamı

Bir tek üyemizin derdi hepimizi ilgilendirir. İki çocuk babasıyım, nasıl onlar mutsuz olursa yatağımda rahat uyuyamazsam, derdi olar bir tek üyemin derdi de beni uykusuz bırakır. Onu çözmek, ona destek olmak için ne gerekiyorsa yaparım. İşte EGİAD15 ekibi de bu ruha sahip.”