Ege ‘Uzlaşma kültürü İzmir’den başladı’

‘Uzlaşma kültürü İzmir’den başladı’

11.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

‘Uzlaşma kültürü İzmir’den başladı’

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 17 Nisan’da göreve atanan mevkidaşı AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti. Buluşmada, “İzmir için her türlü işbirliğine hazırız. Hep birlikte hizmet edeceğiz” vurgusu yapıldı.

Haberin Devamı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 17 Nisan’da AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti. AK Parti il yöneticilerin de bulunduğu buluşmada konuşan Yücel, yakın zamanda seçim atlattıklarını, artık hizmet odaklı çalışmak gerektiğini söyledi.

‘Yeni bir sayfa açılacak’

Çok partili hayat sonrasında partiler arasında bir hizmet yarışı oluştuğunu ifade eden Deniz Yücel, “Bunu sadece seçim dönemlerinde yapmak doğru değil. Bugün yerel yönetimlerde biz iktidarız yarın başka bir parti. Önemli olan halkın bize verdiği iktidar ve muhalefet görevini yerine getirmemiz. Biz geneldeki iktidar ile yereldeki iktidar olarak İzmir’e ne katabiliriz, kentimize nasıl hizmet edebiliriz, bunu önemsiyoruz. Bizim üzerimize düşen de ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni görevine atandıktan sonra CHP’li mevkidaşının kendisini aramasının çok iyi bir başlangıç olduğunu ifade eden Sürekli de, İzmir’de yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. Kerem Ali Sürekli, sözlerine şöyle devam etti: “Vatandaşımız, milletimiz, memleketimiz için icraatları gerçekleştireceğiz. CHP icraatlarını yapacak biz takipçisi olacağız, yapıcı eleştirilerimizi yönelteceğiz. Daha iyi nasıl olur onu söyleyeceğiz. İzmir’den başlayarak uzlaşma kültürü çerçevesinde hep birlikte hizmet edeceğiz. Ulusal siyasete İzmir’den katkıda bulunacağız. Hep beraber İzmir’e hizmet edeceğiz. İzmir için Türkiye için birlikte yol alalım.” En kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağını da vurgulayan Kerem Ali Sürekli, Buca Metrosu’nun yatırım programına alınması için Ankara’da 18 aydır onay beklediğinin hatırlatılması üzerine, o konuda bir yanlış anlaşılma olduğunu, birilerini suçlamak yerine hep birlikte sorunları gidermek için çözüm odaklı çalışacaklarını söyledi.