Ege VakıfBank’tan “Özel bankacılık” şubesi

VakıfBank’tan “Özel bankacılık” şubesi

10.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kamu bankaları arasında, özel bankacılık alanında faaliyet gösteren tek banka olan VakıfBank, İzmir’deki ilk şubesini açtı.

VakıfBank’tan “Özel bankacılık” şubesi

Geçen yıl, özel bankacılık hizmetini başlatan VakıfBank, Ankara’da bir ve İstanbul’daki iki şubeden sonra 4. şubesini İzmir’de açtı. VakıfBank’ın tüm şubeleri de özel bankacılığın pazarlamasında aktif rol alacak. VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, “İzmir’in bizim için önemi büyük. Yakın bir geçmişte ikinci bölge müdürlüğünü açarak, İzmir’e verdiğimiz önemi göstermiştik. Şimdi de özel bankacılık şubemizi açıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Alternatif yatırım seçenekleri
İzmirlilere alışagelmiş bankacılık anlayışının dışında, çözüm odaklı yaklaşımlar sunacaklarını belirten Kalkan, şunları söyledi: “Kişiye özel konforlu mekanlarda, standart bankacılık ürünlerine ek olarak, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun her türlü bankacılık ürün ve hizmetlerinin yanı sıra alternatif yatırım seçenekleri de özel bankacılık şubesi müşterilerimizin kullanımına açılacak. ‘Halden anlayan banka’ konseptimizin gereklerini yerine getirerek memnuniyet yaratacağız.“
VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan da bundan sonra tarım faaliyetlerinin desteklenmesi ve çiftçiye yakın olma hedefiyle şubeleşeceklerini bildirdi.