Ege Vay, vay, vay... Çantaya bak!

Vay, vay, vay... Çantaya bak!

25.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

MANİSA’da bir giyim mağazasının açılışında yapılan sokak defilesi, büyük ilgi gördü.

Vay, vay, vay... Çantaya bak

Dikkatle izlediler

Birbirinden güzel mankenler, özellikle gençlerin hayran bakışları altında salınarak kıyafetleri sundu. Yaz mevsimine özgü kıyafetlerin tanıtıldığı defilede kıyafetlerin mi, mankenlerin mi daha fazla ilgi çektiği anlaşılamadı.

Mağaza iddialı

Mankenler, Marina Nasadika, Pınar İnce, Habibe Özkan, Asuman Arifoğlu, Nihan Berederani, Burçin Erginay, Murat Alp, Gökhan Duman, Mert Tükel ve Selçuk Karagülle bir saat podyumda kaldı. Free Shop’un sahibiÖzgür Önderoğlu, Manisa’ya yakışır bir mağaza yaptıklarını belirtti.

İstenmeyen tüye lazerle çözüm

Özel Myra Polikliniği yetkilisi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ebru Durmuş, kadınlar kadar erkeklerin de büyük ilgi gösterdiği lazer epilasyonu ile istenmeyen tüylerin kısa sürede yok edildi-ğini söyledi.


Altın çilek zayıflama hapı kurbanı

ALTIN çilekten yapıldığı ifade edilen hapların bir kişinin ölümüne yolaçması, altın çilek üreticilerini zorda bıraktı. Urla’da altın çilek üreten Hasan Aslan, çıkan sansasyon yüzünden satışların azaldığını sözleşmeli üretim yapan çiftçilerin de sıkıntı yaşadığını söyledi. Aslan, “Altın çilek yaş ve kuru olarak tüketilen bir meyvedir. Kimyasal haplarla ilgisi yoktur. Vatandaşlar sansas-yonlara kanmasın, ürünün ününü fırsat bilip rant elde etmek isteyen kayıtdışı üretimlere prim veril-mesin” dedi.