Ege Vega’ya komşu NOVA geliyor!

Vega’ya komşu NOVA geliyor!

07.12.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Folkart’ın yaklaşık 2 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği son projesi Nova’nın temeli atıldı. Sosyal donatılarıyla dikkat çeken projede, anahtar teslimi 2024...

Vega’ya komşu NOVA geliyor

Folkart Yapı, İzmir’in yeni kent merkezinde yeni bir projeye imza atıyor. Türkiye’nin iddialı residence projelerinden Folkart Nova’da zemin çalışmaları tamamlandı, temeli atıldı. Folkart Vega projesinin hemen yanında bulunan arsada yükselecek Folkart Nova’da satışlar başladı. Anahtar teslimi 2024 yıl sonu olarak belirlendi. Yeni proje hakkında bilgi veren Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “İzmir’de bugüne kadar imza attığımız 16 farklı projemize, Türkiye’nin en iddialı residence projesi olma özelliğiyle bir yenisini daha ekliyoruz. Yeni projemiz, İzmir’in simge yapılarından birisi olarak konumlanan Folkart Vega’nın yan komşusu. İkonik, ihtişamlı bir yapı olarak yükselecek. Yaklaşık 2 milyar lira yatırım değerine sahip. İnşaatı süresince 1500 kişi çalışacak” dedi. Sancak, Folkart Nefes İstanbul ve Folkart Country Urla projelerinde de inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, satışa çıkarılan Folkart Nova’nın 2024 yılı sonunda bitirileceğini vurguladı, “Dev çalışmamızla birlikte 2006’dan bu güne dek gerçekleştirdiğimiz projelerimizin toplam yatırım değeri 29 milyar lirayı buldu” diye konuştu. Butik ve özel proje, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 olmak üzere toplam 176 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Folkart Nova’da, 3+1 ve üstü konutlar, balkonlar dahil 150 metrekare ile 196 metrekare alana sahip olacak. 

Haberin Devamı

İkonik yapı

Liman arkasında yükselen Folkart Nova, farklı yüksekliklerde biten üç kulenin, ahenkle birleştiği 38 katlı ikonik bir yapı. Kulelerin farklı açılarda birleşmesi, panoramik manzarayı koruyacak. Otomasyon sistemi ile akıllı ev özelliklerine sahip olacak Nova; deniz manzarası, açık hava keyfi getiren geniş teraslar, ileri düzeyde konfor sunan iç alan tasarımı, evinize birkaç adım mesafede sosyal olanaklar, alışveriş ve lezzet merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.