Ege Vidanjor şoförü 18 saatte yakalandı

Vidanjor şoförü 18 saatte yakalandı

16.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziemir’de, ödünç aldığı ağabeyinin motorsikletini teslim etmeye götürürken, arkasından gelen plakası ve şoförünün kimliği belirsiz bir kamyonun çarptığı motorsikletli 37 yaşındaki Mustafa İdali, hayatını kaybetti.

Vidanjor şoförü 18 saatte yakalandı

Kaçan kamyon şoförü, polisin 18 saatlik çalışması sonucu yakalandı. Mustafa İdali’yi çarpıp kaçan 34 VAY 52 plakalı vidanjörün şoförü F.Ç. ile çalıştığı şirketin sahibi Y.E. gözaltına alındı. Kaza, önceki gün saat 21.00 sıralarında, Akçay Caddesi’nde meydana geldi. Kazada motorsikletten fırlayarak asfalt zemine düşen İdali’nin başının üzerinden kamyonun tekerleği geçti.

Haberin Devamı

Mazotu da yaktı kendisini de...

Buldan’a bağlı Yenicekent Beldesi’ndeki üzüm bağında 10 gün önce sinekleri uzaklaştırmak için teneke içinde yaktığı mazotun parlamasıyla kendisi de yanıp ağır yaralanan 64 yaşındaki Ali Mermer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 10 gündür hastanede tedavi altında bulunan Ali Mermer kurtarılamadı. Aniden parlayan mazot nedeniyle Ali Mermer’in kıyafetleri tutuştu. Bir anda alev topuna dönen Mermer, kendini üzüm bağındaki su havuzuna attı. Mermer, 10 gün yaşatılabildi.
DENİZLİ DHA

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Sarayköy’de, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada, otomobil sürücü Ekrem Uyar ile arkadaşı Ahmet Taş (52) olay yerinde öldü. Esat Topaloğlu, eşi Aysel Topaloğlu ve arkadaşı Burhan Arı (34) ile Nurten Uyar (50) yaralandı. Nurten Uyar ile Aysel Topaloğlu da hastanede hayatlarını kaybetti.
RAMAZAN ÇETİN DHA