Ege Vosmer Gaziemir’de de hizmetinizde

Vosmer Gaziemir’de de hizmetinizde

04.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı Vosmer, İzmir’de 2. şubesini Gaziemir’de açtı.

Vosmer Gaziemir’de de hizmetinizde

Açılışa İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ajlan Acar, Doğuş Otomotiv CEO’su Ali Bilaloğlu, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Necip Kalkan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile iş dünyasından ve İzmir cemiyet hayatından davetliler katıldı. Sunshine Band ile İngiliz şarkıcı David Largie de şarkılarıyla açılışı renklendirdi.

Haberin Devamı

Seferihisar’dan, Kitap Fuarı’nda bedava kitap
Seferihisar Belediyesi, 29. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’nda stant açtı. Çok sayıda kitapçık ve kitabın katılımcılara dağıtıldığı, ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın çektiği belgeselin izlettirildiği stant büyük ilgi görüyor. 10 numaralı salon 214. stantta Seferihisar Rehberi, Seferihisar Tarihi, Cittaslow Seferihisar, Seferihisar’ın Yavaş Yolları, Seferihisar’ın Yavaş Yemekleri kitapçıkları, Seyyahların İzinde Seferihisar serisi ve Teoman Erel’in Seferihisar’ı kitapları ücretsiz dağıtılıyor. Seferihisar mandalinası da büyük beğeni topluyor.

Akhisar’da Karikatür Atölyesi’ne büyük ilgi
Akhisar Belediyesi’nin karikatür kursuna katılım yoğun oldu. Sadık Pala’nın yürüttüğü çalışmalara 90 kişi katıldı. Pala, “Karikatür ve mizaha Anadolu insanının ne kadar yatkın olduğunu Akhisar’da görmekteyiz. Haftanın iki gününde ikişer grup halinde yürütülecek olan çalışmalar Mayıs 2011’e kadar devam edecek. Geleneksel Akhisar Çağlak Şenlikleri’nde karikatürleri sergileyip, bir kitapçıkta toplayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Atakalp-Emot Çocuk Tiyatrosu’nda 4 oyun
Geçen yıl 15 bin çocuğa ücretsiz tiyatro gösterileri sunan Atakalp ve Emot Hastaneleri Çocuk Tiyatrosu, bu yıl 20 bin çocukla buluşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 25 Ekim Pazartesi günü Karşıyaka İsmail Cem Kültür Merkezi’nde “Rüzgarın Gücü” oyunu 500 ilköğretim öğrencisi için sahnelendi. 1 Kasım Pazartesi günü ise Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde “Yaşayan Tiyatro”yu 600 öğrenci izledi. Aynı oyun aynı yerde 8 Kasım’da, 12 Kasım’da da Güzelyalı Kültür Merkezi’nde “Rüzgarın Gücü” sahnelenecek.

ETKİNLİKLER
Üniversiteli gözünden Ata
Ege Üniversitesi’nin ikincisini düzenlediği “Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” kapsamında “Üniversite Öğrencilerinin Gözü ile Atatürk” paneli gerçekleştirilecek. Etkinlik bugün saat 10.30’da Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda.

“Dirilişin Öyküsü” filmi
“Yeniden Dirilişin Öyküsü” filminin gösterimi bugün saat 17.30’da Ege Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Atatürk ve havacılığımız
“Atatürk’ün Havacılık Anlayışı ve Türk Havacılığı” adlı söyleşi yarın saat 10.00’da Ege Meslek Yüksek Okulu Toplantı Salonu’nda yapılacak.