Ege YABANCI GELİNE FUHUŞ TUZAĞI!

YABANCI GELİNE FUHUŞ TUZAĞI!

27.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rus gelinini zorla fuhuş yaptıran A.A. ile birlikte 17 kişilik çete çökertildi

YABANCI GELİNE FUHUŞ TUZAĞI

İzmir’de sosyal paylaşım siteleri üzerinden tanıştıkları, aralarında avukat, öğretmen ve hemşirelerin de bulunduğu yabancı uyruklu kadınları, tatlı hayat vaadiyle getirdikten sonra zorla fuhuş yaptıran şebeke, polisin operasyonuyla çökertildi. Şebeke yöneticilerinden A.Y’nin, gelini olan Rusya uyruklu kadına da, oğlundan habersiz olarak tehditle fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Ahlaksız kayınpeder
İzmir ve Urla’da 15 adrese yapılan baskınlarda, aralarında şebeke lideri A.Y’nin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Tacikistan, Kırgızistan, Moldova ve Rusya uyruklu 13 kadın kurtarıldı. Polisin teknik takibi sırasında şebeke yöneticilerinden A.Y’nin, oğlu U.Y. ile evlendirdiği Rusya uyruklu gelinine de zorla fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı. A.Y’nin gelinine, yaşananlardan habersiz olan oğlu işe gittikten sonra “Para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu” söylemekle tehdit ederek fuhuş yaptırdığı belirlendi. Operasyonun ardından gerçeği öğrenen ve çok öfkelendiği belirtilen U.Y. de, hem babasından hem de şebeke elemanlarından şikayetçi olduğu, babasına karşı öfkelendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Adliyeye sevk edildi
Fuhuş şebekesi elemanlarının, tatlı bir hayat vaat ederek kandırdıkları kadınların uçak biletlerini de gönderip İzmir’e getirttikleri saptandı. Havalimanından karşıladıkları kadınları, kendilerine ait otel ve pansiyonlara götürdükten sonra, zorla fuhuş yaptırdıkları tespit edildi. Kadınların dışarıya çıkmalarına bile izin verilmediği ileri sürüldü. Polisteki işlemleri tamamlanan 17 kişi, adliyeye sevk edildi.