Ege Yamaç Sağlık Rezidans hayatın merkezi olacak

Yamaç Sağlık Rezidans hayatın merkezi olacak

10.06.2018 - 00:53 | Son Güncellenme:

Yanık Sağlık Grubu’nun bir yatırımı olarak hayata geçirilen Yamaç Sağlık Rezidans; konut, bakımevi ve hastaneyi tek bir çatı altında toplayan konseptiyle İzmir’de hem kazançlı yatırımın hem de sağlık dolu bir hayatın merkezi olacak. Proje, 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle yatırımcıların beğenisine sunuluyor...

Yamaç Sağlık Rezidans hayatın merkezi olacak

Konut projelerinin merkezi haline gelen İzmir’in kuzey yakası, bugüne kadar Türkiye’de benzeri görülmemiş bir projeye ev sahipliği yapıyor. Yanık Sağlık Grubu’nun bir yatırımı olarak hayata geçirilen Yamaç Sağlık Rezidans; konut, bakımevi ve hastaneyi tek bir çatı altında toplayan konseptiyle hem kazançlı yatırım hem de sağlık dolu bir hayatın merkezi olacak.
Sada Hastanesi başta olmak üzere sağlık alanındaki yatırımlarıyla yıllardır İzmirlilere en yüksek kalitede hizmet ulaştıran ve kent insanın güvenini kazanan Yanık Sağlık Grubu, kenti Yamaç Sağlık Rezidans’la tanıştırmanın gururunu yaşıyor. İzmir’in Kuzey yakasında yapımına başlanan proje, kazançlı bir konut yatırımı olarak öne çıkıyor; konut sakinlerinin sağlıklı bir yaşam sürmesine hizmet edecek pek çok hizmeti de bünyesinde barındırıyor.

Haberin Devamı

10 yıl kira garantisi

Sağlıklı yaşam konutları ve palyatif bakım biriminden oluşan Yamaç Sağlık Rezidans, 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle yatırımcıların beğenisine sunuluyor. Modern mimarisiyle dikkat çeken daireler, 10 yıl kira garantisiyle kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor. Yatırımcılara 10 yıllık kira garantisi, bünyesinde Sada Hastanesi’ni de bulunduran Yanık Sağlık Grubu tarafından veriliyor. Projede 279 bin liradan başlayan avantajlı fiyatlar ve 1600 liradan başlayan kira garantisi, yatırımcıların kârını artıran en önemli faktör olarak fark yaratıyor. Bölgede günden güne artan konut fiyatları da göz önüne alındığında, Yamaç Sağlık Rezidans kısa sürede yatırımcılarına yüksek kazanç olanağı sağlıyor.

Haberin Devamı

Sevdikleriniz güvende

Proje kapsamında, daireleri satın alan yatırımcılardan 10 yıl kira garantisiyle kiralanarak bakımevi olarak işletilecek olan daireler, hem bakımları özel ilgi gerektiren hastalara hem de huzurlu bir yaşam sürmek isteyen yaşlılara her türlü olanağı sunuyor. Türkiye’de büyük eksikliği çekilen palyatif bakım konusunda 7/24 kesintisiz bir hizmet sunulan Yamaç Sağlık Rezidans Bakımevi’nde; palyatif bakım ekibi, onkologlar, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, hemşireler ve sosyal hizmet uzmanları, hastaların her türlü gereksinimine anında yanıt verecek. Gerektiğinde, yoğun bakım ünitesi ve solunum cihazı desteği gibi ek hizmetlerin de sağlandığı bakımevinde, huzurlu bir yaşam için her türlü koşul sağlanacak. Yaşlıların da özel olarak düşünüldüğü projede; VIP dış destek ekibi, sosyalleşme başta olmak üzere konut dışında yapılması gereken tüm faaliyetlerde yaşlılara destek olacak.

Zengin donatı alanları

Konut ve bakımevi sakinleri, proje kapsamında zengin donatı alanlarından da sınırsız olarak yararlanabilecek. Fitness merkezinden dans derslerine, yüzme havuzundan film salonlarına kadar pek çok olanağın bir arada bulunduğu proje, kaliteli bir yaşamın kapılarını aralayacak. Alışveriş ihtiyaçlarının da düşünüldüğü Yamaç Sağlık Rezidans’ta marketten restoranlara, kuaförden eczaneye kadar pek çok mağaza, sakinlerin hizmetinde olacak.

Haberin Devamı

Kuzeye dev hastane

Projede yer alan büyük hastane, yalnızca rezidans sakinlerine değil tüm kente hizmet verecek. 200 yatak kapasiteli, tam teşekküllü bir bölge hastanesi olarak projelendirilen yeni hastane; 65 kişilik uzman doktor ekibi, yüzlerce sağlık personeli ve Yanık Sağlık Grubu’nun sağlık sektöründeki deneyimiyle standartları aşan bir hizmet kalitesini ve anlayışını İzmirlilerle buluşturacak. Hastane bünyesinde hizmete girecek olan Onkoloji, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi gibi bölümler de kentteki gereksinimleri karşılayacak.