Ege ‘Yaşama yeni bir konfor getireceğiz’

‘Yaşama yeni bir konfor getireceğiz’

05.03.2018 - 01:42 | Son Güncellenme:

Konfor Mobilya, yenilenen vizyonu, logosu, tasarımları ve mağaza konseptiyle 67. mağazasını Kısıkköy’de hizmete açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Çetmen, “Amacımız, kalite ve güvenilirlik anlayışına yön vermek” dedi

‘Yaşama yeni bir konfor getireceğiz’

Sektörünün öncü markalarından biri olan Konfor Mobilya, 67. mağazasını Kısıkköy’de açtı. Türkiye’nin dört bir tarafında 66 mağazasıyla hizmet veren Konfor, yeni konseptiyle yapılan ilk mağazasını Kısıkköy’de hayata geçirdi. Konfor Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve firma sahibi Feyzullah Çetmen, yeni vizyonlarıyla yaşama yeni bir konfor getireceklerini kaydetti. Tüketiciler için ilk olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Çetmen, “Yaşamda her yeni gün yeni bir başlangıcın habercisidir. Yeni vizyonumuzla, yeni logomuzla, yeni mağaza konseptimizle ve tasarımımızla zamanın ötesine geçtik. Tüketicilerin ilk tercihi olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Dünyadaki değişimleri yakından takip ettiklerini vurgulayan Çetmen, marka imajında ve tasarımsal anlamda yeniliğe gittiklerini, sadece Türkiye’de değil yurtdışında da faaliyetlerini sürdürdüklerini sözlerine ekledi. Müşteri memnuniyetini ilk planda tuttuklarının altını çizen Feyzullah Çetmen sözlerine şöyle devam etti:

Uzman kadro

“Uzman ve güleryüzlü çalışanlarımız, yeni konseptimizle mobilya sektöründe fark yaratıyoruz. Yenilenen ürün portföyümüzde yer alan ürünleri endüstriyel olarak yüksek kapasitede ve kalitede üretiyoruz. Amacımız standartları belirlemek, kalite ve güvenilirlik anlayışına yön vermek.” Konfor Mobilya’nın geniş ürün yelpazesinde, yemek odaları, koltuk takımları, köse takımları, tv üniteleri, genç odaları, bahçe mobilyaları, mutfak masa ve sandalyeleri, sehpalar bulunuyor.