Ege ‘Yaşamın her alanında dayanışma içindeyiz’

‘Yaşamın her alanında dayanışma içindeyiz’

22.10.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’ndeki spor kurslarına katılan kadın kursiyerlerle buluştu.

‘Yaşamın her alanında dayanışma içindeyiz’

Bayraklı Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek ilçenin kültür ve sanat yaşamına kazandırılan Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya, spor kurslarına devam eden yaklaşık 100 kadın katıldı. Belediyenin kültürel ve sportif faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren kadınlar, talep ve önerilerini de iletti. Başkan Sandal da, “Kültür ve spor merkezlerimizi sürekli yeniliyor, ilçeye yenilerini kazandırıyoruz. Özellikle de kadınlarımızın ve çocuklarımızın sosyal yaşamın içinde daha çok yer almasını arzu ediyoruz. Bir yandan bu çalışmaları yürütürken, diğer yandan sokaklarımızdaki eksikleri de hızla gideriyoruz. Yaşamın her alanında kadınlarla birlik ve dayanışma içindeyiz” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

Meme kanserine farkındalık

Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi’nin katkılarıyla meme kanseri farkındalık semineri düzenledi. Meme kanserinde erken tanı ve teşhisin önemi, modern tedavi yöntemleri uzman hekimlerce anlatıldı. Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Sağlığımız herşeyden önemli. Meme kanseri konusunda kafalarda oluşan soru işaretlerini bir nebze de olsa gidermek ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmek istedik. Kanserle mücadelede erken tanı hayat kurtarıyor” ifadesini kullandı.