Ege Yavaş güven tazeledi

Yavaş güven tazeledi

06.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu’nda Can Yavaş, tek listeyle katıldığı seçimde oybirliğiyle yeniden yönetim kurulu başkanı seçildi.

Yavaş güven tazeledi

Yeni dönemde daha çok çalışacaklarını söyleyen Yavaş, “İçinden geçtiğimiz ekonomik süreçte STK’ların önemi daha fazla artacak. Temel sorunumuz olan cari açığı kapatmak için katma değerli üretim ve dayanışma olmazsa olmazlarımız. Bu hedef doğrultusunda dayanışarak, katma değerli üretimin, ar-ge’nin, teknolojinin önemine vurgu yapan faaliyetler ve çalışmalarla yeni dönemde de aktif bir STK olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Yeni yönetim, şu isimlerden oluştu: Can Yavaş, Melih Sebastien Durmuş, Cem Torunoğlu, Özlem Gültekin, Evren Taşkıran, Erkan Kahya, Burak Erkoç, Gürkan Üstünkar, Başak Akman, Fatih Kanmaz, Serhat Yasin Uçan, Artun Şeber, Engin Korkmaz, Murat Yoldaş Ertuğrul, Mustafa Yenice, Eray Şohoğlu, Hüseyin Yılmaz, Işılay Karataş, Hatice Oflas, Bilgen Salih Narlı, Cem Yavaş, Mustafa Bedük, Yağız Çalık, Fırat Bayık.