Ege “Yemeden atmalıyız”

“Yemeden atmalıyız”

01.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Samsunspor’la cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya gelecek Karşıyaka’da Teknik Direktör Cihat Arslan, ilk golü yedikleri maçları çeviremediklerine dikkati çekti.

“Yemeden atmalıyız”


İlk yarı hedefi 26 puan
Göztepe zaferinin geride kaldığını sözlerine ekleyen Cihat Arslan, “Samsunspor maçı çok önemli. Kaliteli bir ekip bizi bekliyor. Futbolcular arasında hala Göztepe galibiyetinin yarattığı havayı soluyanlar var. Teknik kadro olarak onları Samsun deplasmanına motive etmeye çalışıyoruz. Karadeniz ekibi bizim maçı dönüm noktası olarak görecektir. İlk yarı sonunda 25-26 puan toplamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Dalmat’a övgüler

Cihat Arslan, Göztepe’yi 2-0 mağlup ettikleri maçta skoru belirleyen ikinci golün gelmesinde başrolü oynayan Dalmat’ya övgüler yağdırdı. Fransız futbolcunun takımın kilit isimlerinden biri olduğunu belirten Arslan, “Sahadaki en kaliteli ayaklardan biri. Liderlik özelliği de bulunuyor. Ondan en iyi şekilde yararlanmaya çalışıyorum” dedi. Emre Aktaş’ın form grafiğinin yükseldiğini ifade eden Arslan, Samsun karşılaşmasında da Makukula yerine yerli golcüyü tercih edeceğini ifade etti.

Yazarlar