Ege Yeni evleneceklere Alfemo’dan fırsat

Yeni evleneceklere Alfemo’dan fırsat

08.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damga vuran Alfemo Mobilya, yeni evlenecekler ve evini yenilemek isteyenler için yeni bir kampanyaya daha imza attı.

Yeni evleneceklere  Alfemo’dan fırsat

31 Ağustos tarihine kadar devam edecek kampanya ile Infinity Corner, Arizona oturma grubu, Star, Reina, Lilyum ve Resital gibi çok sayıda Koleksiyonun yatak odaları, yemek odaları ve oturma grupları yüzde 18 KDV oranında indirim uygulanan fiyatlarıyla Alfemo severlerle buluşacak. Beğendikleri mobilyayı istedikleri renk ve kumaşta alabilecek tüketiciler Card Finans’a 20 aya varan taksit ve erteleme seçenekleri ile ulaşabilecekler.

Haberin Devamı

Yaza özel

Süleyman Zoral, Alfemo’nun Turkquality belgesine sahip, olduğunu belirterek, ‘Başlattığımız serinleten yaz kampanyamız ile 6 koleksiyonumuzu özel bir indirim ile sunuyoruz” dedi.

Kayıtdışına önlem Otokent’i rahatlattı

İkinci el otomotiv sektörünün en büyük sıkıntılarından biri olan internetten kayıtdışı satışlara karşı Maliye Bakanlığı’nın uygulamalarının sonuçlarını vermeye başladığını dile getiren Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, “Artık daha öncelikli sorunlarımıza odaklanabiliyoruz” dedi. Maliye Bakanlığı’nın bir yıl içinde 3 kez araba alıp satan vatandaşları yakın takibe alması ve ilk kez geçen Mart ayında 623 bin kişiye inceleme mektubu göndermesi sonucunda esnaf da rahat bir nefes aldı.

Haberin Devamı


Önemli adım atıldı
Akın, bu kişilerden de vergi alınması için harekete geçilmesi ve gönderilen inceleme mektuplarının etkili olduğunu söyledi. Akın, “Bakanlığın yayınladığı genelge sonrasında biraz olsun nefes aldık. Çözüm için zaman gerekiyor, ancak sorun için adım atılması bizi sevindirdi” diye konuştu.