Ege Yeni yatırımlar Salihli’ye

Yeni yatırımlar Salihli’ye

26.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

EBSO’nun açıkladığı Ege’nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde 13. sırada yer alan Norm Cıvata, büyümeyi sürdürüyor.

Yeni yatırımlar Salihli’ye

2017 yılındaki 795 bin lira olan ihracat rakamını geçen yıl 1 milyon liraya yükselten Norm Holding bünyesindeki Norm Cıvata, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) “Ege’nin en büyük 100 Firması” listesinde 13. sırada yer aldı.
Ege’nin en büyük 100 firması içinde üst sıralarda bulunmaktan dolayı gururlu olduklarını dile getiren Norm Holding CEO’su Kamil Başaran, “Her yıl yükselen ihracat grafiğimizle şehrimize, bölgemize ve ülkemize katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Norm Holding olarak Salihli’de yeni yatırımlarla büyümesini sürdüreceğini dile getiren Başaran, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

Yurtdışında da tanınıyor

“Kurulduğu günden bu yana global bir oyuncu olarak birçok orijinal ekipman üreticisinin tedarikçisi olarak son dönemde özellikle Salihli’de yeni yatırımlarla sürekli büyüyoruz. Tüm yatırımlarımızda enerji verimliliği, üretim kapasitesini ve karlılığı artırmaya azami özen gösteriyoruz. Salihli’de yaklaşık 100 bin metrekareye ulaşan bir alanda, istihdama katkı sağlayor ve üretim kapasitemizi sürekli artırıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca burada yatırımlarımız devam edecek. Müşterilerimize yakın olmak adına yurt dışında Almanya, Fransa ve Amerika’dan sonra Polonya’da da yatırım yaptık. Başarımızda AR-GE ve eğitim faliyetlerinin yer de oldukça önemli.”