Ege Yenilik arayanların ilk tercihi olmaya aday

Yenilik arayanların ilk tercihi olmaya aday

08.10.2019 - 02:09 | Son Güncellenme:

Spor salonunda saatler harcamak istemeyenler için tasarlanan, fitness ile kick boksu birleştiren egzersiz tarzı 9Round, İzmirli sporseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Yenilik arayanların ilk tercihi olmaya aday

Yenilik arayanların ilk tercihi olmaya aday

Haberin Devamı

İzmirlileri yeni bir sporla tanıştırmaya hazırlanan 9Round ekibinden Zümre Şeyma Yıldırımlı’dan, egzersizlerin nasıl yapıldığını ve franchise koşullarını dinledik. Yıldırımlı, “Dokuz istasyon var. Üçer dakikalık çalışmalarla yarım saatte verimli şekilde tüm vücudunuzu çalıştırabiliyorsunuz” dedi.

İlginç bir kuruluş hikâyeniz var. Bize biraz markadan bahseder misiniz?

Marka, IKF Hafif Orta Kickboks Dünya Şampiyonu Shannon “The Cannon” Hudson ve eşi Heather’ın vizyonu ile 2008 yılında Amerika’da kuruldu. Farklı bir fikir ile spor salonunda saatler harcamak yerine daha esnek zaman çizelgesiyle verimli egzersizler yapabilecekleri bir yer yaratmak istediler. Shannon’un dövüş sanatları ve kick boks eğitimi ile Heather’ın fitness tutkusu, 9Round imparatorluğunun temelinde yer alan en önemli taşları.

Haberin Devamı

9Round ismi nereden geliyor?

9Round profesyonel dövüşçüler tarafından geliştirilen dokuz zorlayıcı antrenman istasyonundan oluşan tescilli bir sistem. Bildiğiniz gibi kickboks maçları raundlardan oluşur. Bu ikisinin bir araya gelmesinden ise 9Round ismi doğmuş. 

Bir antrenman ne kadar sürüyor, neler yapılıyor? Genel hatlarıyla bir antrenman sürecinden söz eder misiniz?

9Round fonksiyonel, kardiyovasküler, süreli ve dairesel antrenman zinciri ile eşleşen kick boks temalı bir fitness programı sunuyor. Bir antrenman 30 dakika sürüyor. Her istasyonda üç dakika zaman harcıyorsunuz. İstasyonlar arası 30 saniye süresi var. Eğitmen eşliğinde spor yapıyorsunuz. Antrenman programlarımız Amerika’dan günlük paylaşılıyor ve eğitmenlerimiz günün programını uygulamada yardımcı oluyor. Bunun yanında sadece üyelerimize özel bir beslenme programımız var. Üye olduktan sonra size verilen şifre ile kendi beslenme programınızı oluşturabiliyorsunuz.

Yenilik arayanların ilk tercihi olmaya aday

‘Sıfırdan başlayabilirsiniz’

Salona sadece boksörler mi üye olabilir?

9Round daha önce spor yapmış veya yapmamış sporu seven herkese hitap eden bir antrenman sistemi, hiçbir deneyim gerektirmiyor. Üyelerimizin kendi performansına göre spor yapmalarını sağlıyoruz.

Franchising sisteminiz hakkında bilgi alabilir miyiz?

Haberin Devamı

Dünyada 800’den fazla franchise şubemiz var. Türkiye’de ise bu yıl franchise vermeye başlıyoruz. Gelen talepler üzerine Türkiye’de büyüme kararı aldık. Kulüp açılışı sürecinde ve sonrasında vereceğimiz eğitim ve pazarlama desteği ile kısa zamanda en popüler yatırım fırsatlarından biri olacağımıza eminim.

Şu an kaç şubeniz var?

Türkiye’de şu an beş şubeyle hizmet veriyoruz.

Franchise şartlarınız nelerdir?

Franchise hedef kitlemiz; kendi işini kurma hayali olan tutkulu girişimciler, yönetici kumaşı olan kişiler, araştırmacı, eğitime açık, insan ilişkileri kuvvetli, spor endüstrisi içinde olan veya ilgi duyan kişiler. Franchise şartlarımız ise şöyle:

“Franchise bedelimiz 115 bin lira. Bayim Olur Musun Fuarı’na katılacağız. Fuara özel kampanya hazırladık. İlk            10 şube için franchise bedeli 90 bin lira olacak. Beş yıllık anlaşma yapıyoruz. 120-160 metrekare arasında bir mekan yeterli. Dekorasyon uygulama bedeli de ortalama metrekare başına 2200 lira. Royalty ise bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Uygun adaylar ile karşılıklı görüşmede daha ayrıntılı bilgi verilecek.

Haberin Devamı

Hedef şehirleriniz var mı yoksa her şehirden gelecek tekliflere açık mısınız?

Üç farklı stüdyo alternatifi sunuyor olduğumuz için her şehirden gelen teklifleri değerlendirebiliyoruz. Ancak öncelikli gelişim planladığımız şehirler; İstanbul, Kocaeli, Bursa ve İzmir.