Ege Yenılmezler ordusu tam gaz ileri

Yenılmezler ordusu tam gaz ileri

07.04.2017 - 05:37 | Son Güncellenme:

Çorum Belediyespor galibiyeti ile namağlup unvanını 20 maça çıkaran Altay zirveye adım adım yaklaşıyor. Siyah beyazlılar şampiyonluk inadıyla rakiplerine gözdağı veriyor

Yenılmezler ordusu tam gaz ileri

Çorum Belediyespor galibiyetiyle zirveye bir adım daha yaklaşan Altay şampiyonluk inadıyla rakiplerine gözdağı verirken; Başkan Ekmekçioğlu mücadelelerinin son düdüğe kadar süreceğini söyledi.

Haberin Devamı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta zirve takibini sürdüren Altay, 2-1’lik Çorum Belediyespor galibiyetiyle kapattığı haftada Sancaktepe’nin puan kaybetmesiyle liderlik için umudunu arttırdı. Bitime 4 hafta kala Sancaktepe ile puan farkını 5’e indiren Altay’da Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğu, rekorların kırıldığı sezonda şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.

‘Hedef bir üst lig’

Müsabaka sonrası soyunma odasında büyük sevinç yaşanırken Başkan Ekmekçioğlu, ligin final haftalarında zor bir maçı daha kendilerine yakışır bir oyunla geride bıraktıklarını belirterek; ‘‘Profesyonel liglerin en skorer takımı olduk. Yenilmezlik serimizi 20 haftaya çıkararak 26 yıldır yakalanamayan bir başarıyı tekrarladık. Çıtayı daha da yükselteceğimiz inancındayım. Sezon başından beri birçok olumsuzluğu bertaraf etmek için harcadığımız emekler taçlanıyor. Teknik heyetimiz ve tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘çifte bayram yaşadık’

Çorum galibiyeti yanında sevindirici bir başka haberin ise Başbakan Binali Yıldırım’ın Alsancak Stadı hakkındaki açıklamasıyla geldiğini hatırlatan Başkan Ekmekçioğlu; ‘‘Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım İzmir ziyaretinde Alsancak Stadı’nın ihale tarihinin 28 Nisan olduğunu yineleyerek stadın Altay Spor Kulübüne ait olduğunu müjdeledi. Sayın Yıldırım; ‘‘Asırlık Altay Spor Kulübü her şeyin en iyisine layıktır.’’ sözleriyle bizleri onurlandırmıştır. Mabedimiz Alsancak Stadı’nın en kısa sürede yenilenmesi için bugüne kadar konuyu her platformda takip ettik. Zorlu süreçler geride kaldı. Stadın 2018-2019 sezonuna yetişeceğini ön görüyoruz. Altay Camiası ve tüm İzmir’e hayırlı olsun.’’ dedi.