Ege Yine alkol yine ölüm

Yine alkol yine ölüm

15.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de şehir içinde meydana gelen ölümlü kazalar artarken, önceki gece Balçova’da bir sürücü, aracını ağaca çarptı. İki kişi öldü, bir kişi yaralandı

Yine alkol yine ölüm

İzmir’de son 5 günde şehir merkezinde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi hayatını kaybetti. Gaziemir Kipa kavşağındaki iki kazanın ardından dün gece saat 02.30’da Balçova’da, İnciraltı Beşyol Kavşağı’nda feci bir kaza daha yaşandı. Yağmurdan kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan hafif ticari araç önce kaldırıma, sonra ağaca çarparak durabildi. Kazada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Zemin kaygandı ama...
Kaza, dün saat 02.30 sıralarında, Narlıdere’den İnciraltı yönüne giden Selami Kaya’nın (23) kullandığı 35 CHF 64 plakalı hafif ticari araç, yağmurdan kayganlaşan zeminde kontrolden çıktı. Çok hızlı gittiği öne sürülen araç, önce kaldırıma, ardından, orta refujdeki ağaca çarparak durabildi. Acil yardım ekiplerinin kontrolünde araçtakilerın dışarı çıkarılması için çalışma başlatıldı.

Dögüş kurtarılamadı
İnşaat malzemeleri satan bir firmada çalışan Özgür Yılmaz’ın (31) kaza yerinde öldüğü belirlendi. Aynı işyerinde çalışan sürücü Selami Kaya ile arkadaşı özel güvenlik görevlisi Mehmet Fatih Dögüş (29) ilk müdahalelerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kafa travması geçirdiği belirlenen Mehmet Fatih Dögüş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Araç, hızlı gitmiyordu
Polis ekipleri kaza yerinde ve araçta inceleme yaptı. Aracın torpido gözündeki bira şişeleri dikkat çekti. Sürücünün alkollü olup olmadığının yapılacak kan testiyle belirleneceği belirtildi.Bir düğün salonunun güvenlikçisi olan görgü tanığı Serkan Özkan (35), “Araç hızlı değildi. Birden kontrolünü kaybetti” dedi. Yetkililer, hafif ticari aracın içerisinde bulunan boş bira şişeleri, yolcuların alkol alma ihtimalini artırdığını dile getirdiler.

Yazarlar