Ege Yücesoy projesi Kuzeyşehir’den ev alan kazanıyor

Yücesoy projesi Kuzeyşehir’den ev alan kazanıyor

23.05.2017 - 05:26 | Son Güncellenme:

Menemen’de 1000 konuta ulaşacaklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “Evler, % 55 değer kazanacak” dedi

Yücesoy projesi Kuzeyşehir’den ev alan kazanıyor

Yücesoy Mühendislik’in Menemen’de yaşama geçirdiği Kuzeyşehir Projesi, hem yatırımcılara hem de konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat yarattı. Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, eğitim, ticaret ve sanayi projelerinin giderek yoğunlaştığı Menemen’de nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

‘Satışta yüzde 45’

Kuzeyşehir projesinin, Menemen Atatürk Mahallesi’nde 30 bin metrekare alan üzerinde yapımının sürdüğünü belirten Yücesoy, projenin gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısından yoğun talep görmesinden büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.

30 bin metrekare arazi üzerinde 400 konuttan oluşan Kuzeyşehir Projesi’ne yıl içinde 250 konut daha ilave edileceğini belirten Cem Yücesoy, “Proje ek inşaat alanlarının açılmasıyla birlikte bin konuta ulaşacak. Toplam 150 milyon TL.’lik yatırımla yola çıkan Kuzeyşehir Projesi, 250 konutun ilave edilmesiyle birlikte 250 milyon TL’lik yatırım kapasitesine ulaşacak. Proje her ay yaklaşık yüzde 2 değer kazanıyor. Aralık 2018’de evlerin teslimiyle birlikte minimum yüzde 55 değer kazanmış olacak. Konutların şimdiden yüzde 45’inden fazlası satıldı” dedi.

Haberin Devamı

En avantajlı nokta

Türkiye’nin yıllık ortalama yüzde 1, İzmir’in 2,5, Menemen’in ise yüzde 5 büyüdüğüne dikkat çeken Yücesoy, “Kuzeyşehir 2 ve 3 projelerimiz hayata geçirilecek. Biz bölgede toplam 10 bin konut üretileceğini öngörüyoruz. Bu da 1 - 1,5 milyar dolarlık yatırımın yanı sıra, 30-35 bin kişilik bir nüfusun bölgede yaşayacağı anlamına geliyor” diye konuştu.

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Cem Şişman da, “Çevre Yolu, İZBAN, Çanakkale Otoyolu ve Manisa şehir merkezine doğrudan ulaşım sağlanabiliyor” ifadesini kullandı.