Ege Yükseliş’te araç teslimatı sürüyor

Yükseliş’te araç teslimatı sürüyor

26.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Anadolu Isuzu Manisa Bayisii Yükseliş Otomotiv teslimatlara tam gaz devam ediyor.

Yükseliş’te araç teslimatı sürüyor

Soma Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, düzenlenen törenle Novociti otobüslerini teslim aldı. Yükseliş Otomotiv’in ev sahipliğindeki törene, Yükseliş Otomotiv Satış Müdürü Ali Yüksel ile araç sahipleri Mustafa Kıyıcı, Abdullah Koç ve Erdem Çakmak katıldı. Araçlarda bulunan engelli rampasının önemine değinen araç sahipleri Mustafa Kıyıcı, Abdullah Koç ve Erdem Çakmak, “Türkiye nüfusunun yüzde 11’ini teşkil eden engelli vatandaşlarımızı da düşünerek engelli rampası bulunan aracı ilk üreten firma Isuzu oldu. Bu Isuzu’yu tercih etmemizdeki en büyük neden. Bir diğer önemli nedenimiz ise çevreci motoru sayesinde yakıt tüketiminde sağladığı avantaj” dedi.

Haberin Devamı



Komşu ilişkileri vaaz konusu oldu
İzmir’de bu ramazan ayında minberlerden komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi çağrısı yapıldı. Gelişen teknolojiyle yalnızlaşan insanlara “Komşunuzu fark edin, aşınızı, sohbetinizi paylaşın” denildi. Somali için de 950 bin lira bağış toplandı. Ramazan’da İzmir’in bin 800 camisinde, 2 bin 400 din görevlisi hizmet verdi. Camilerde öğle ve teravih namazlarından sonra verilen vaazlarda komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi istendi. İzmir İl Müftü Vekili Mehmet Gündoğdu, gelişen teknolojinin insanı yalnızlaştırdığına dikkat çekerek, “Yalnızlaşan insanlara ‘komşularınızla yakınlaşın’ diyoruz. Komşusunu tanımayanlar var. İnsanlar, komşularıyla tanışmalı, yemeğini sohbetini paylaşmalı. İşyerinizde yanınızdaki esnafı, karşı ofisteki çalışanları fark edin. Dertlerini dinleyin, sevinçlerini paylaşın” dedi.
Elif DEMİRCİ İzmir DHA


Otistik çocuklara özel ‘oyun parkı’
Manisa Belediyesi bir ilke imza atarak, otistik çocuklar için özel oyun parkı açtı. Süreyya Piknik Alanı’nda yapılan parkın açılışında konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, otistik çocukların ne tür oyuncaklarda oynayabilecekleri konusunda bilgi edindikten sonra, ortamın doğal yapısına uygun oyun grupları oluşturduklarını söyledi. Ergün, ailelerin otistik çocuklarını diledikleri zaman gönül rahatlığıyla parka getirebileceklerini de söyledi. Manisa’da Yaşayan Otistik Çocukları Destekleme Derneği Başkanı Pervin Aydın da “Çocuklarımız güvenli, kendilerine uygun bir oyun parkına kavuştu. Bize bu imka sağlandığı için Başkan Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR Manisa DHA