Ege Yükseliş’te eğlence ve eğitim birarada

Yükseliş’te eğlence ve eğitim birarada

30.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’deki Yükseliş Otomotiv, Bayraklı’daki showroom’unda, Bayraklı Merkez İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerine yönelik bir şenlik düzenledi.

Yükseliş’te eğlence ve eğitim birarada

Çocuklar palyaço gösterileri ile coştu, uzmanlar tarafından trafik kuralları hakkında bilgilendirildi.Yükseliş Şirketler Grubu Başkanı Alaattin Yüksel, aileleri 12 yaşaltı çocuklar için araçlarının arkasında bulundurmak zorunda oldukları bebek koltukları için dikkatli olmaları için uyardı.


Demoto Manisa’ya görkemli açılış

Manisa’da Doğuş Otomotiv-Volkswagen’in yetkili satıcısı Demoto törenle hizmete açıldı. İstanbul-İzmir karayolu üzerindeki Demoto’nun açılışına Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, CEO Ali Bilaloğlu, Demoto Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demirel ve Manisalılar katıldı. 55 uzman personelin görev yapacağı Demoto, 4 bin 700’ü kapalı toplam 7 bin 100 metrekare alana kurulu.

Egemen’den ürün lansmanı

Dünyanın en büyük markaları arasında yer alan Samsung’un Ege ve Akdeniz Bölge Distribütörü Egemen Elektrikli Ev Aletleri, 2011 ürün lansmanı Kaya İzmir Thermal & Convention’da gerçekleştirdi. Ürün lansmanına başta Samsung Türkiye Genel Müdürü Sung Yong Hong olmak üzere 100 bayi katıldı. Egemen Elektirikli Ev Aletleri Satış Müdürü Mehmet Kantur, Ege Bölgesi’nin ilk en büyük showroomu’na sahip olduklarını söyledi.