Ege Zihniyet değişmeli

Zihniyet değişmeli

22.05.2009 - 05:56 | Son Güncellenme:

“Başkanlık için imkanım da, niyetim de yok” diyen Nafiz Zorlu kulübün yeni yapılanmaya ihtiyacı olduğunu söylerken, Ahmet Taşpınar, “Radikal bir plan hazırlayıp uygulamaya konulmalı” dedi

Zihniyet değişmeli

Altay Başkanı Melih Tandoğan’ın, 4 Haziran’daki kongre öncesi, “Samimi konuşmak gerekirse, devam edeceğimi sanmıyorum” açıklamasının ardından kulislerde isimleri geçen Nafiz Zorlu ile Ahmet Taşpınar da adaylığa sıcak bakmadıklarını söyledi. Geçen sezon başkanlık koltuğunu Tandoğan’a devreden Nafiz Zorlu, “İmkanım da, niyetim de yok” derken, Ahmet Taşpınar, “Altay’ın yönetim sorunu olmaz. Önemli olan finans sorununun nasıl çözüleceği” diye konuştu.

Fikirlerimi paylaşırım

Altay’ın yeni sezonda büyük bütçeler oluşturamayacağını, camianın buna hazır olması gerektiğini vurgulayan Zorlu, “Kulübün yeni bir yapılanmaya, mali disipline ihtiyacı var. Herkes kurumsallık adına geliyor, ancak söylenenleri uygulamayı kimse göze alamıyor. Kafamda hep bir yapı var, ancak yeniden kulüp başkanı olacak imkanım ve niyetim yok. Bu fikirleri yine de paylaşırım. Doğru yapılanmayı yönetebilecek kişiler yönetime gelmeli” dedi.

Kulübün ekonomisi bozuldu

Taşpınar, Melih Tandoğan’ın bırakması halinde camianın biraraya gelip çözüm bulmaya çalışacağını dile getirdi. “Asıl sorunumuz, son yıllardaki transfer politikasıyla kulüp ekonomisinin bozulması” diyen Taşpınar,  “Radikal bir plana ihtiyaç var. Gelirin az olduğu yerde büyük rakamlarla yapılan transferler işi çıkmaza sürüklüyor. Kimin başkan olacağı önemli değil. Önemli olan yeni yapılanmanın kabullenilmesi ve desteklemesi” yorumunda bulundu.