Eğitim Açılır Pencere Bildirimi Nedir, Ne İşe Yarar? Nasıl Açılır?

Açılır Pencere Bildirimi Nedir, Ne İşe Yarar? Nasıl Açılır?

04.02.2022 - 13:33 | Son Güncellenme:

Telefon kullanırken çeşitli bildirimler ile karşılaşılmaktadır. En fazla karşılaşılan bildirim türlerinden birisinin de açılır pencere bildirimi olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Açılır pencere bildirimi nedir, ne işe yarar? Nasıl açılır? Açılır pencere bildirimi ile ilgili merak edilen tüm detayları derledik.

Açılır Pencere Bildirimi Nedir, Ne İşe Yarar Nasıl Açılır

 Açılır pencere bildirimi gün içerisinde oldukça fazla karşılaşılmakta olan bildirimler arasında yer almaktadır. Özellikle internet üzerinden gelen mesajların okunduğunu karşı tarafa belli etmeden mesajları görebilmek için kullanılmakta olan bir özellik olarak ifade edilebilmektedir. Açılır pencere bildirimini ise kolay bir şekilde açmak mümkün olmaktadır.

Haberin Devamı

 Açılır Pencere Bildirimi Nedir, Ne İşe Yarar?

 Açılır pencere bildirimi, telefonlarda yer alan bir özellik olarak ifade edilebilmektedir. Açılır pencereler sizin izniniz veya onayınız olmadan kendiliğinden açılan pencereler olarak bilinmektedir.

 Pencere boyutları genel olarak değişken olsalar bile ekranı tamamen kaplamazlar. Açılır pencere bildirimleri hem bilgisayarlarda hem de telefonlarda bulunan özellikler olarak ifade edilebilirler. Açılır pencere bildirimlerinin ise açılması veya kapatılması ise kişinin isteğine göre mümkün olabilmektedir.

 Nasıl Açılır?

 Açılır pencere bildirimleri kişinin isteğine göre aktif hale getirilebilir veya kapatılabilir. Açılır pencere bildirimini aktif hale getirmek için öncelikli olarak aktif pencere bildirimi seçeneğini açmanız gerekmektedir. Öncelikli olarak açılır pencere bildirimi seçeneğini seçtikten sonra “Açılır pencereleri her zaman göster” seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir. Bu şekilde gelen bildirimler sizin onayınız istenmeden kendiliğinden açılırlar.