Eğitim Aha Nedir, Açılımı Ne Demek? Aha Asitleri Nasıl Kullanılır, Faydaları Nelerdir?

Aha Nedir, Açılımı Ne Demek? Aha Asitleri Nasıl Kullanılır, Faydaları Nelerdir?

22.10.2021 - 16:54 | Son Güncellenme:

Günlük hayatta karşımıza çıkan birçok kısaltmanın ne anlama geldiğiyle ilgili bilgi sahibi olmayabilirsiniz. AHA kısaltması da günlük hayatta en fazla karşılaşılmakta olan kısaltmalardan birisi olarak ifade edilebilir. AHA nedir, açılımı ne demek? AHA asitleri nasıl kullanılır, faydaları nelerdir tüm detayları ile derledik.

Aha Nedir, Açılımı Ne Demek Aha Asitleri Nasıl Kullanılır, Faydaları Nelerdir

AHA kelimesi, cilt bakımı terminolojisinde sıklıkla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir. AHA bir kısaltma olarak kullanılmaktadır. AHA kelimesinin açılımının ise Alfa Hidroksi Asitler olduğunu söylemek mümkündür. 

Haberin Devamı

 AHA Nedir, Açılımı Ne Demek? 

 AHA kelimesi bir kısaltma olarak kullanılmaktadır. AHA kelimesinin açılımı ise Alfa Hidroksi Asitler olarak bilinmektedir. Cilt için oldukça önemli olduğu bilinen AHA ciltteki gözenek görünümünün azalmasına ve daha birçok şeye fayda sağlamaktadır. 

 AHA Asitleri Nasıl Kullanılır, Faydaları Nelerdir?

 AHA asitleri, temel olarak organik meyve asitleri olarak bilinmektedir. Birçok meyvede ve sütte bulunan asitler olarak bilinmektedir. Erken yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırarak kırışıklıklara iyi gelir. Canlı ve parlak bir cilt için fayda sağlar. Cilt üzerindeki ölü hücrelerin uzaklaştırılmasına fayda sağlar.