Eğitim ALES/3 geç başvurusu nasıl yapılır? ALES/3 geç başvuru ücreti nereye yatırılacak?

ALES/3 geç başvurusu nasıl yapılır? ALES/3 geç başvuru ücreti nereye yatırılacak?

08.10.2019 - 12:26 | Son Güncellenme:

ALES/3 geç başvuruları bugün alınmaya başlandı. Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan bu yılın son ALES sınavı için başvuruları kaçıran adaylar geç başvuru işlemi sayesinde bu sınava katılabilme şansı elde edecek. ALES geç başvuru işlemleri ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden veya ÖSYM büroları aracılığı ile gerçekleştirebilecek. Geç başvuru ücreti ise anlaşmalı bankamatikler veya internet üzerinden yatırılabilecek.

ALES/3 geç başvurusu nasıl yapılır ALES/3 geç başvuru ücreti nereye yatırılacak

ALES/3 geç başvuruları bugün alınıyor. Binlerce adayın merak içinde beklediği ALES/3 sınavı 17 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. ALES/3 sınavı bu yıl içerisinde son sınav olması nedeniyle de önem arz ediyor. Akademik kariyer hedefleyen adayları yakından ilgilendiren ve normal başvuru tarihleri içerisinde başvuru şansı elde edemeyen adaylar ALES/3 geç başvuru işlemlerini gün içerisinde halledebilecek.

Haberin Devamı

ALES GEÇ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ALES/3 geç başvuru işlemi bugün gün içerisinde ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden veya ÖSYM büroları aracılığı ile başvuru işlemleri yapılabilecek. ALES/3 geç başvuru ücreti 180 Türk Lirası olarak alınacak. Adaylar başvurularını tamamlayıp geç başvuru ücretini yatırmadıkları takdirde başvuruları kabul edilemeyecek.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ