Eğitim Bilişim Eğitim Merkezi'nden 7. şube!

Bilişim Eğitim Merkezi'nden 7. şube!

25.12.2009 - 15:47 | Son Güncellenme:

Bilişim Eğitim Merkezi, 10.cu yılında 7 şubeye ulaşarak krize rağmen yatırımlarına devam ediyor ve büyümeyi sürdürüyor.

Bilişim Eğitim Merkezinden 7. şube

Microsoft, Cisco, Adobe, Autodesk gibi dünya devlerinin Türkiye’deki Yetkili Partneri olan Bilişim Eğitim Merkezi, 10.cu yılında şube sayısını 7’ye çıkararak Bakırköy’de 6 katlı 2. binasını hizmete açtı.

Bilişim Eğitim Merkezinden 7. şube

Haberin Devamı

Bilişim Eğitim Merkezi krize rağmen yatırımlarına devam ederek Abbas Güçlü’nün katılımı ile açılışını yaptığı Bakırköy binasını hizmete açtı. İstanbul’daki şube sayısını Bakırköyde açtığı 2. şubesiyle altıya çıkaran Bilişim Eğitim Merkezi’nin Eskişehir’de de bir eğitim merkezi bulunuyor.

Bakırköy İlçesinin işlek caddelerinden olan Ebuzziya Caddesinde bulunan 6 katlı binada 10 derslik bulunuyor. 800 öğrencinin eğitim alabileceği binada tüm derslikler konforlu, ferah ve teknoloji bakımından zengin bilgisayar laboratuarlarıyla donatıldı. Şubede özel olarak tasarlanmış Cisco kabinli laboratuarı ile network eğitimlerinde tam donanımlı eğitim imkanı sağlıyor.

Yeni yatırımları hakkında bilgi veren Bilişim Eğitim Merkezi Genel Müdürü Ahmet Çevik; 2009 yılında % 10 büyüdük. 2010 yılında % 20 büyümeyi hedefliyoruz. Krizde eğitim başvurularına gelen taleplerde artışlar yaşandı. Kayıt oranlarında bu artışa rağmen bir düşüş oldu. 10 yıl içinde açtığımız şube sayıları ile yatırımımız 5 milyon dolar civarına ulaştı. Bilişim Eğitim Merkezi sektöründe lider konumunu güçlendirmek için yatırımlarına devam edecek. Türkiye’nin kalkınma fırsatlarından en büyüğünün Bilişim sektöründe olduğunu, bu sektörde de yetişmiş insan gücüne ihtiyaç olduğunun bilinci ile hareket ediyoruz. Bilişim Eğitim Merkezi’nin bu noktada üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığını düşünüyoruz. Amacımız yenilenen dünyada IT alanındaki eğitimleri kaliteli sunmak ve yetkin insan gücünde istihdam olanaklarının artırılmasını sağlamak. Bu nedenle Meslek Yüksek Okulu açmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yıllardır Yazılım Uzmanlığı, Sistem Uzmanlığı, Network Uzmanlığı, AutoCAD 3dsMAX Uzmanlığı ve Görsel İletişim Tasarımları alanlarındaki bilgisayar eğitimlerinde sektöründe doğru çözümler sunan, teknolojik yenilikleri ülkemizle tanıştıran Bilişim Eğitim Merkezi Bakırköy 2. Şubesinde de birçok yeniliğe imza atıyor.

Bilişim Eğitim Merkezi Bakırköy 2. şubesinde Sistem Uzmanlığı, Yazılım Uzmanlığı, Network Uzmanlığı gibi IT Eğitimleri, Grafik Tasarımı, Web Tasarımı, 3D Animasyon gibi Görsel İletişim Tasarımları Eğitimleri, AutoCAD, 3ds Max, Solidworks, ArchiCAD, Sta4-CAD gibi CAD eğitimleri verilecek. Bu konularda ayrıntılı bilgi almak için www.bilisimegitim.com adresi ziyaret edilebilir.

Haberin Devamı

Bilişim Eğitim Merkezi Hakkında
Bilişim Eğitim Merkezi, gelişen teknolojiye uyumlu, eğitim standardının gereklerini yerine getirerek hizmet vermek amacıyla 1999 yılında faaliyetlerine başladı. Türkiye’de az sayıdaki eğitim kurumunun sahip olduğu Microsoft CPLS Gold Certified Eğitim Çözüm Parnerliği, Cisco CCNA ve CCNP eğitimleri, Autodesk Mühendislik ve Mimarlık CAD programları eğitimleri, NetCAD Haritacılık ve İnşaat alanındaki Mühendislik eğitimleri, STA4-CAD İnşaat eğitim programları ve Adobe tasarım ve görüntüleme eğitim programları Solidworks ve ArchiCAD ile Corel Grafik eğitim programlarının Türkiye yetkili eğitim merkezi olarak bireylere ve kurumsal şirketlere eğitim hizmeti vermektedir.
Bilişim Eğitim Merkezi, alanında uzman, yenilikçi ve kariyerli eğitmen kadrosuyla bireylere ve kurumlara tüm bilgisayarlı ve kişisel gelişim eğitimlerinin verildiği eğitim ve kariyer merkezidir.

Haberin Devamı

Bilişim Eğitim Merkezi; Kadıköy Şubesi, Bakırköy 2 Şubesi, Beşiktaş 2 Şubesi ve Kadıköy Kurumsal Şubesi ile 6 farklı binada konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla hizmet vermektedir.