Eğitim Bir inovasyon var!

Bir inovasyon var!

21.06.2011 - 17:26 | Son Güncellenme:

Özellikle iş dünyasındaki inovasyonun ve girişimci ekonomisinin kilit noktalarını anlatmak üzere Türkiye ve dünya çapındaki başarılı örnekler "Bir İnovasyon Var" konferansında buluşuyor.

Bir inovasyon var

İnovasyon...

Haberin Devamı

Geleceğin ekonomi dünyasının en önemli ayağı. İnovasyon olmadan şirketlerin ayakta durması artık çok zor. Konunun önemini anlatmak için Türkiye ve dünya çapındaki başarılı örnekleri bu konferans ile bir araya geliyor. İnovasyonu son 15-20 yılda Türkiye'de kendi başarı hikayelerini yazan inovatif isimlerden dinlemeye hazır mısınız?

Programa katılanlar, iş hayatının kalbine inovasyonu koyanların tecrübelerini dinleyeme şansı yakalayacak.

Bu etkinlikte katılımcılar iş dünyasının en önemli vizyonerleri ve takip edilmesi gereken şirketleriyle bir araya gelecekler. İnovasyona imza atarken fikir tamam. Peki sonrası... Bu yolda karşılaşılan güçlükler, doğru iş ortaklıkları ve finans kaynağı bulmanın yolları, hızlı ve çevik hareket etmenin avantajları... Bu işe dışarıdan bakanlardan değil, işin içinden, başarıya ulaşmış olanlar anlatacak...

Haberin Devamı

Konferansa katılanlar iş dünyasının inovatif şirketlerinden ilham alıp, iş yaşamına dair çok kritik dersler çıkaracaklar. Bu etkinlikte şaşırtıcı rakamlar, ilginç başarı hikayeleri, başarıyı yakalamak için akıllı taktikler sizleri bekliyor.

Konuşmacılar arasında, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, Google Türkiye Ülke Müdürü Bülent Hiçsönmez, Dipnot.tv Kurucusu Cüneyt Özdemir, Gittigidiyor.com Kurucu Ortağı Burak Divanlıoğlu, Bizitek Genel Müdürü Murat Şahinoğlu ile DevBiz Kurucusu Hakan Eskici, Vodafone Türkiye CEO'su Serpil Timuray, Türk Telekom CEO'su Gökhan Bozkurt, Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv ile Avea CEO'su Erkan Akdemir gibi inovasyonun içinden başarıya ulaşan isimler bulunuyor.

Konferans, 24 Haziran 2011 Cuma günü İstanbul'da Ritz Carlton Otel'de sabah 09-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.