Eğitim Faceapp Nedir? Faceapp Uygulaması İle Yaşlandırma Tekniği Nasıl Kullanılır?

Faceapp Nedir? Faceapp Uygulaması İle Yaşlandırma Tekniği Nasıl Kullanılır?

01.03.2021 - 15:22 | Son Güncellenme:

Teknoloji ilerledikçe her şey farklılaşmaktadır. Her gün yeni bir uygulama kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Bazı uygulamalarda çok popüler olmaktadır. FaceApp uygulaması da bu uygulamalardan bir tanesidir. Kişiler bu uygulama ile gelecekteki görüntüleri ile şimdiden tanışmış olurlar. Kişilerin merakını arttıran bu uygulama kısa sürede kişilerin indirdiği programlar arasında yer almıştır. Uygulamanın bazı detayları vardır ama kullanımı kolay bir uygulamadır. İşte, tüm detaylar.

Faceapp Nedir Faceapp Uygulaması İle Yaşlandırma Tekniği Nasıl Kullanılır

FaceApp uygulamasını telefonlarına indiren kişiler gelecekteki görüntülerini ortaya çıkarırlar. Daha sonra bu görüntüyü sosyal medyada paylaşma şansları da vardır.

Haberin Devamı

FaceApp Nedir?

FaceApp uygulaması telefona indirilen bir programdır. Kişiler bu programı kullanarak bugünkü resimleri ile bağlantılı olarak yaşlılıktaki görüntülerini elde ederler. Bu görüntüyü de iki görüntüyü bir arada sosyal medyada paylaşabilirler.

FaceApp uygulaması artık yaygın olarak kullanılmaktadır. Uygulama 2017 yılından beri kullanılmaktadır. FaceApp aynı zamanda gece ve gündüz makyaj uygulaması yapmanıza imkân sağlar. Sanal ortamda saç renginizi değiştirmenize olanak sunar. Bu uygulama ile sakal ve bıyık ilavesi yapabilirsiniz.

FaceApp Uygulaması İle Yaşlandırma Tekniği Nasıl Kullanılır?

FaceApp uygulaması bazı filtreler ve resim üzerinde değişiklikler ile kişileri yaşlı gösterir. Kişilerin 60 yaşındaki görüntülerini ortaya çıkarır. Kişiler bu görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşabilirler. Bu uygulama ile yaşlandırma dışında karşı cinse görüntü olarak dönüştüren özellikte kullanılabilir. Bu uygulama yerli ve yabancı ünlüler arasında çok popüler olmuştur.

Haberin Devamı

FaceApp uygulamasını telefonuna indirenler uygulamayı kolayca kullanabilir. Fotoğrafınızı seçtikten sonra yaş kısmında bulunan eski şıkkını seçebilirsiniz. Bu uygulamayı ücretsiz deneme şansınız vardır. Ardından da saç rengini ve yüz şeklini değiştirmek için bazı seçenekleri kullanırsınız. Uygulamayı indirmek için play store veya app store kullanılabilir. Uygulama oldukça keyifli bir uygulamadır. Teknolojinin ilerlemesi ile bu ve buna benzer pek çok uygulama kısa zamanda hayatımıza girecektir.