Eğitim Hulahop Nasıl Çevrilir? En Fazla Hulahop Çevirme Taktikleri...

Hulahop Nasıl Çevrilir? En Fazla Hulahop Çevirme Taktikleri...

18.05.2021 - 01:22 | Son Güncellenme:

Hulahop özellikle çocukların en sevdiği aktivitelerden bir tanesidir. Bunun yanında yetişkinler için de oldukça sağlıklı egzersizlerden bir tanesidir. Hulahop çevirerek bölgesel zayıflama sağlanabilmektedir. Hulahop nasıl çevrilir? En fazla hulahop çevirme taktikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Hulahop Nasıl Çevrilir En Fazla Hulahop Çevirme Taktikleri...

Özellikle çocukken çok fazla tercih edilen hulahop yetişkinlerin de severek yaptığı aktiviteler arasında yer almaktadır. Bunun yanında vücudun karın bölgesini çalıştırması sebebi ile de oldukça sağlıklıdır. Hulahop nasıl çevrildiği merak edilen konulardan bir tanesidir.

Haberin Devamı

 Hulahop Nasıl Çevrilir?

 Eğer ilk defa hulahop çevirecekseniz kolaylıkla öğrenmeniz mümkündür. Burada hulahop çevirirken vücudun çok fazla döndürülmesine gerek yoktur. Önemli olan doğru bir frekans yakalamak ve bu doğrultuda haraket etmektir.

 Hulahopu ilk döndürmeye başladığınız zaman ivme kazanması amacı ile bir defa elinizle itmeniz gerekir. Sonrasında ritmik olarak karın kasılıp hafif kıvırma hareketi ile dönmeye devam etmektedir. Hulahopu uzun süre çevirmenin en önemli püf noktası ise üste dar bir kıyafet giymektir. Kazak ya da hırka gibi kalın kıyafetler sürtünmeye neden olduğu için hulohopun hızlı dönmesine engel olmaktadır.

 En Fazla Hulahop Çevirme Taktikleri Nelerdir?

 Hulohop çevirmek için öncelikle dar ve ince bir kıyafet giyilmesi gerekmektedir. Bunun yanında hulohopun bir ağırlığının olması vücudun daha iyi çalışmasını sağlamaktadır. Bacakların öncelikle omuz genişliğinde açılması gerekir. Pelvis bölgesinin de öne doğru çıkması gerekmektedir.

Haberin Devamı

 Hulohopu ilk çevirirken öncelikle el ile iterek ivme kazandırmak gerekmektedir. Sonra karın kaslarını kasıp bel bölgesinden çevrilmesi gerekmektedir. 

 

Yazarlar