Eğitim İngilizcede August Hangi Ay Oluyor? Aug Kelimesinin Türkçesi Nedir?

İngilizcede August Hangi Ay Oluyor? Aug Kelimesinin Türkçesi Nedir?

12.05.2021 - 01:56 | Son Güncellenme:

Dünyanın en yaygın dillerinin başında İngilizce gelmektedir. İngilizce dilini öğrenmek ise oldukça önemlidir. Çünkü popüler olan bu dili konuşmak insanlar için her zaman bir artı olmuştur. İngilizce öğrenirken önce temel konuları öğrenmek lazımdır. Sizler için İngilizcede August hangi ay oluyor? Aug kelimesinin Türkçesi nedir? gibi merak edilen soruları ayrıntılarıyla derledik.

İngilizcede August Hangi Ay Oluyor Aug Kelimesinin Türkçesi Nedir

 İngilizcede yer alan ayları öğrenmek son derece basittir. Çünkü aylar konusu kolay ve pratik konulardan birisi olarak bilinmektedir.

Haberin Devamı

 İngilizcede August Hangi Ay Oluyor? 

 Dilimizde kullandığımız 12 adet ayın İngilizce karşılıkları bulunmaktadır. Bu aylardan biriside İngilizce'de bulunan August ayıdır. August ayının karşılığı ise ağustos ayıdır. Ağustos ayını İngilizce olarak söylemek istediğinizde August demeniz yeterli olacaktır. 

 Aug kelimesinin Türkçesi nedir?

 Türkçede yer alan ağustos ayı İnglizce dilinde kısaca aug olarak tanımlanmıştır. Yani gördüğünüz aug kelimesi ağustos ayının karşılığı olmaktadır. Ayların İngilizcesini kolayca öğrenme şansınız vardır. Aylar konusu temel konulardan birisidir. Bu yüzden aug kelimesini sakın unutmayın. Aug kelimesini gördüğünüz zaman ağustos ayı aklınıza gelmelidir. 

 Örnek Cümleler

 - I will go on vacation with my family in August. (Ağustos ayında ailemle birlikte tatile gideceğim.) 

Haberin Devamı

 - I stayed with my aunt in Istanbul in August last year. (Geçen yıl ağustos ayında İstanbul’da teyzemin yanında kalmıştım.)

 - The eighth month of the year is August. (Senenin sekizinci ayı ağustos ayıdır.)