Eğitim İngilizcede May Hangi Ay Oluyor? May Kelimesinin Türkçesi Nedir?

İngilizcede May Hangi Ay Oluyor? May Kelimesinin Türkçesi Nedir?

12.05.2021 - 01:58 | Son Güncellenme:

İngilizce öğrenmeye hevesli olan kişiler çeşitli kurslar ve bireysel çalışma ile bunu başarabilirler. Bu yüzden İngilizce öğrenmek çok zor değildir. Önemli olan çok sayıda kelime öğrenmektir. Bunun için ilk yapmanız gereken temel konuları öğrenmektir. Sizler için İngilizcede May hangi ay oluyor? May kelimesinin Türkçesi nedir? Tüm detayları ile derledik.

İngilizcede May Hangi Ay Oluyor May Kelimesinin Türkçesi Nedir

 İngilizcesini öğrenmek istediğiniz ayları kolaylıkla öğrenme şansınız bulunmaktadır. Zaten Türkçede kullanılan ayların İngilizceleri oldukça kolaydır. Bu ayları öğrendiğiniz zaman mutlaka akılda kalacaktır. Önemli olan İngilizceyi öğrenirken pratik yöntemler kullanmaktır. Bu sayede her İngilizce kelime daha çok kalıcı olacaktır.

Haberin Devamı

 İngilizcede May Hangi Ay oluyor?

 İngilizcede yer alan ayların kolay ve akılda kalıcı olduğunu bilmelisiniz. Yani bu ayları öğrenmek isteyen herkes rahatlıkla öğrenebilir. Senede yer alan beşinci ay ise mayıs ayıdır. Bu ayın İngilizcesi olarak May kelimesi kullanılır. May olarak gördüğünüz İngilizce kelimenin mayıs ayını ifade ettiğini unutmayın. 

 May Kelimesinin Türkçesi Nedir?

 May kelimesi mayıs ayını ifade eden bir kelimedir. May kelimesi nerede olursa olsun mayıs ayını ifade eder. Bu yüzden mayıs ayını ifade edeceğiniz zaman May kelimesi kullanılmalıdır. 

 Örnek Cümleler 

 - We celebrated my brother's birthday on May 27th. (Kardeşimin doğum gününü 27 Mayısta kutladık.) 

 - My favorite month is May. (En sevdiğim ay mayıs ayıdır.)

Haberin Devamı

 - I will go to my brother in May. (Kardeşim yanına mayıs ayında gideceğim.)