Eğitim İngilizcede September Hangi Ay Oluyor? Sep Kelimesinin Türkçesi Nedir?

İngilizcede September Hangi Ay Oluyor? Sep Kelimesinin Türkçesi Nedir?

13.05.2021 - 01:57 | Son Güncellenme:

İngilizce öğrenmeyi herkes çok ister. Çünkü bu dili öğrenmek son derece yararlı olmaktadır. İkinci bir dil öğrenmek için en uygun dilin İngilizce olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İngilizce en yaygın dillerin başında gelir. Sizler için İngilizcede September hangi ay oluyor? Sep kelimesinin Türkçesi nedir? Tüm detayları ile derledik.

İngilizcede September Hangi Ay Oluyor Sep Kelimesinin Türkçesi Nedir

İngilizce olarak ayları öğrenmek isteyenler bunu kolay bir şekilde başarabilir. Bunun için Türkçe ayları yazarak karşılarına ise İngilizcelerini yazmalısınız. Bu sayede İngilizcede yer alan ayları kolaylıkla öğrenmiş olacaksınız. 

Haberin Devamı

 İngilizcede September Hangi Ay Oluyor? 

 Bir senede yer alan on iki adet ay vardır ve bu aylar düzgün bir sıraya göre ilerlemektedir. Bu aylardan dokuzuncu olanı ise Eylül ayıdır. Eylül ayının İngilizce yazımı September şeklindedir. İngilizcede kullanılan September Eylül ayını işaret etmektedir. 

 Sep Kelimesinin Türkçesi Nedir?

 Eylül ayını işaret eden September kelimesi kısa şekliyle sep şeklinde yazılır. Yani September ile sep kelimesi aynı anlamdadır.

Örnek Cümleler 

 - I went on vacation in Çanakkale on September 15 last year. (Geçen sene 15 Eylül'e Çanakkale'de tatile gitmiştim.)

 - I really want September to come. Because I will go abroad in September. (Eylül ayının gelmesini çok istiyorum. Çünkü eylül ayında yurtdışına gideceğim.)

Haberin Devamı

 - The month in the ninth place of the year is September. (Senenin dokuzuncu sırada yer alan ayı Eylül ayıdır.)