Eğitim Kefernahum Ne Demek? Fransızca Olan Kefernahum Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

Kefernahum Ne Demek? Fransızca Olan Kefernahum Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

26.02.2021 - 01:22 | Son Güncellenme:

Kefernahum ismi ne anlama gelmektedir? Bir yer ismi mi yoksa bir film ismi mi? Kefernahum hangi dilde kullanılmaktadır? Kökü itibariyle hangi anlamları taşımaktadır? Sizler için bu yazımızda kefernahum kelimesi ile ilgili bilgiler derledik? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Kefernahum Ne Demek Fransızca Olan Kefernahum Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir

Kefernahum, İsrail sınırları içerisinde bulunan ve tarih olarak çok eskilere dayanan bir köydür. Aynı isimli bir tanede Lübnan yapımı film bulunmaktadır. Konusu itibariyle en çok izlenen bir film olma özelliğini taşımaktadır.

Haberin Devamı

 Kefernahum Ne Demek?

 Kefernahum kelime anlamı itibariyle Fransızca kökten gelmektedir. İsrail de bulunan Taberiye Gölüne kıyısı bulunan eski, tarihi bir köydür. Hz. İsa'nın hasta olan bir adamı kurtarmak için bu köye kadar gittiği anlatılmaktadır. Bu İncil de geçmektedir. Daha önce yaşadığı depremden dolayı şehir yeniden yapılanmaya gitmiştir. Haçlı egemenliğine de giren köyün nüfusu yaklaşık bin beş yüz civarındadır.

 Fransızca Olan Kefernahum Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

 2018 yılında Lbnan yapımlı olarak aynı isimde bir de film çekilmiştir. Film drama türünde bir filmdir. Bir çocuğun hayatı üzerine odaklanılan film de aile içi şiddet ve çatışmalar ele alınmıştır.

 

Yazarlar