Eğitim Keynote Nedir, Ne İşe Yarar? Keynote Nasıl Kullanılır?

Keynote Nedir, Ne İşe Yarar? Keynote Nasıl Kullanılır?

08.11.2021 - 12:14 | Son Güncellenme:

Çeşitli alanlarda çalışmalar yapmayı kolaylaştıran programların varlığı her geçen gün artmaktadır. Bu çalışmalar sayesinde pek çok kişi işlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde halledebilmektedir. Teknolojinin hayatı kolaylaştıran bu yönü birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Keynote de son zamanlarda etkili çalışmalar yapılmasını sağlamak için geliştirilen bir program olarak belirtilmektedir. Peki, keynote nedir, ne işe yara? Keynote nasıl kullanılır tüm detayları ile derledik.

Keynote Nedir, Ne İşe Yarar Keynote Nasıl Kullanılır

 Keynote, OS işletim sistemine sahip olan iPhone, iPad yada Mac bilgisayarlarda yer alan bir sunu hazırlama programı olarak ifade edilmektedir. İlerleyen zamanlarda daha geniş bir alanda Keynoteleri görmenin mümkün olacağı belirtilmektedir.

Haberin Devamı

 Keynote Nedir, Ne İşe Yarar?

 Keynote, sunular hazırlamak için geliştirilen bir program olmaktadır. Yapılan güncellemelerden sonra Türkçe dil desteğinin de eklenmesi Keynoteye olan ilginin artmasını sağlamaktadır. Sade ve aranılan her şeye erişimin kolay olduğu Keynotelerin temaları kullanıcıların hemen adapte olmasını sağlamaktadır. Kullanışlı ve anlaşılır bir içeriğe sahip olan Keynote ile kısa zamanda oldukça iyi seviyede sunumlar hazırlamak mümkün olmaktadır.

 Keynote Nasıl Kullanılır?

 Keynote İlk açıldığında kullanıcısını merhaba mesajı ile karşılayarak sürdür butonu ile yeniliklerin olduğu bir ekrana geçilmesini sağlamaktadır. Bu ekrandan sonra slayt hazırlamak için bir sunu oluştur butonu tıklanarak temaların olduğu bölüme geçilmesi mümkündür. Keynotede yer alan temalar standart ve geniş olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Birbirinden güzel temaların olduğu bu bölümde hazırlanacak sunu için etkili bir tema seçilebilmektedir.