Eğitim Nuriye Akman'dan "İletişim Atölyesi"

Nuriye Akman'dan "İletişim Atölyesi"

17.03.2009 - 16:10 | Son Güncellenme:

Gazeteci, yazar Nuriye Akman, 25 yıllık profesyonel iletişim deneyimini Nuriye Akman İletişim Atölyesi’nde katılımcılarla paylaşıyor.

Nuriye Akmandan İletişim Atölyesi

İstanbul Moda’da hizmet veren merkezde, iletişim yeteneklerini keşfetmek isteyen öğrenciler, çalışanlar ve yöneticiler için kapsamlı bir iletişim eğitimi sunuluyor.

Haberin Devamı

İyi iletişimin temelinin doğru soruları sorabilmek olduğunu belirten Akman, anlamak ve anlaşılmak için iletişim yeteneklerini geliştirmek isteyen herkesi atölyesine davet ediyor.

Nuriye Akman İletişim Atölyesi’nde röportaj teknikleri, iyi sunum yapabilme, sesimiz ile barışma, fikirlerimizi etkili bir biçimde savunabilme, Türkçe’yi güzel konuşma ve yazma, gündelik hayatta gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızı fark etme, söyleşi, kitap, müzik ve film analizleri yapabilme, ifade biçimlerimizi geliştirme, iletişimde önceliklerimizi belirleme, kendi gücümüzü farketme gibi konular üzerine kapsamlı uygulamalar yapılıyor.

İnteraktif öğrenim modeli

Nuriye Akman, atölyesinde verdiği eğitimlerde öğrencilerinin özgüvenlerini kuvvetlendirmeleri ve yeteneklerini açığa çıkarmaları için onlara destek olurken, deneyimlerini paylaşmalarını ve birbirlerini geliştirmelerini sağlıyor. Tüm öğrencileriyle birebir ilgilenen Akman, farklı bir öğrenim modeli uyguluyor.
Nuriye Akman:

Haberin Devamı

Nuriye Akman, Türkiye’nin öncü gazeteleri Milliyet, Hürriyet ve Sabah’ta yıllarca çalıştı. 2004’te Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde “Röportaj Teknikleri” dersi verdi. TRT için İnci Avcısı, SkyTürk için “Empati” adlı programları hazırlayıp sundu. Röportajlarından bir kısmını; Üzümünü Ye Bağını Sor, Mebus Burcu, Kalabalıklar, Yüzleşme, İnci Avcısı, Elli Kelime, Mayın Tarlası, Başka Sorum Yok, Gurbette Fethullah Gülen adlı kitaplarda topladı. Nefes ve Örtü adlı iki roman yazan Akman bir çocuk annesi.

Sorularını halen Zaman Gazetesi’nde konuşturan Akman, çeyrek asırdır siyaset, magazin, kültür, sanat, spor ve iş dünyasının ünlüleri yaptığı röportajları ile gündem yaratıyor. 1998’de Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (T.G.C) röportaj dalı başarı ödülü, 2007'de Yazarlar Birliği'nin roman ödülünü alan Akman, 2009’dan itibaren “Nuriye Akman İletişim Atölyesi”nde bilgilerini öğrencilerine aktarıyor.

Nuriye Akman İletişim Atölyesi
Bilgi için: İrem ŞIK, Can ULUDAĞ
Adres: Ruşen Ağa Sok. No:8 Moda- Kadıköy
T: +90 216 330 99 07