Eğitim Snapchat St Ne Demek? Snapchat'te Snapstreak Ve Streak Ne Anlama Gelir?

Snapchat St Ne Demek? Snapchat'te Snapstreak Ve Streak Ne Anlama Gelir?

27.02.2021 - 03:59 | Son Güncellenme:

Snapchat neredeyse herkesin bildiği ve kullandığı bir sosyal medya platformudur. Bu platformda farklı terimler ve kısaltmalar da kullanılmaktadır. St de bu kısaltmalardan bir tanesidir. Yaygın olarak snapchatte kullanılsa da anlamı bakımından pek de bilinmemektedir. Bu nedenle snapchatte st ne anlama gelir gibi soruları sizler için derledik.

Snapchat St Ne Demek Snapchatte Snapstreak Ve Streak Ne Anlama Gelir


Snapchatte st bir İngilizce kelimedir. Türkçe karşılığı da bulunmaktadır. Fakat snapchat ismi İngilizce olmasından dolayı st kelimesinin kullanımı da İngilizcedir. Yani Türkçe çevirisi pek de tercih edilmez.

Snapchat St Ne Demek?

Snapchatte st kelimesinin anlamı streakdır. Streak da tıpkı snapchat gibi İngilizce kelimedir. Tabi ki de İngilizce bir kelime olduğundan yazımı zor olabilmektedir. Bu nedenle de kısaltılmış hali çok daha fazla ve yaygın olarak kullanılmaktadır. Açılımı bakımından da snap streak olarak kullanılmaktadır.

Snapchat'te Snapstreak ve Streak Ne Anlama Gelir?

Snapchat mantığı bakımından düzenli kullanım gerekir. Bu bakımdan düzenli kullanım streak demektir. Yani düzenli olarak kullanılır ise st elde edilir. Tabi ki de bu uygulama snapchate ait olduğundan snapchat st olarak bilinir.