Eğitim Sokak Görünümü Nasıl Açılır? Google Maps'te Sokak Görünümü Nasıl Kullanılır?

Sokak Görünümü Nasıl Açılır? Google Maps'te Sokak Görünümü Nasıl Kullanılır?

01.10.2022 - 01:35 | Son Güncellenme:

Google maps, Türkçe ismiyle Google haritalar olarak da bilinmekte olan ve Google tarafından sunulmakta olan bir hizmettir. Ücretsiz bir şekilde çevrimiçi haritalama servisi olan Google maps, sokak görünümü şeklinde bir görüntüleme de sunmaktadır. Sokak görünümü açtığınız zaman, sokaklarda sanal olarak bir gezinti yapmanız da mümkün olmaktadır. İşte, sokak görünümünün nasıl açılacağı hakkında merak edilenler.

Sokak Görünümü Nasıl Açılır Google Mapste Sokak Görünümü Nasıl Kullanılır

Google maps uygulamasında sokak görünümü açarak, dünyanın istediğiniz yerlerindeki sokakları sanal olarak görüntüleme imkanı bulabilirsiniz. Milyonlarca panoramik görüntüyü bünyesinde bulunduran Google maps ile sokakları sanal olarak ziyaret etmeniz de mümkün olmaktadır.

Sokak Görünümü Nasıl Açılır?

Google maps uygulamasında sokak görünümünü açmak için, öncelikli olarak Google haritalar uygulamasını açmanız gerekmektedir. Ardından bir yer işaretine dokunduktan sonra çıkan yer adına veya adresine dokunmanız gerekmektedir. Son olarak ise "Street View" etiketli fotoğrafın seçilmesi gerekmektedir.

Google Maps'te Sokak Görünümü Nasıl Kullanılır?

Google haritalar uygulamasını açtıktan sonra street view etiketine bastıktan sonra sokak görünümünü kullanmanız mümkün olmaktadır. İstediğiniz adresi veya konumu yazdıktan sonra sokak görünümünü kullanabilirsiniz.