Sözlük Yamyam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Yamyam Kime Denir?

Yamyam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Yamyam Kime Denir?

02.02.2022 - 14:52 | Son Güncellenme:

Yamyam, dilimizde sıkça kullanılan bir kelime olmasından dolayı anlamı merak edilen kelimelerden biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da merak edilerek araştırılan kelimeler arasındadır. Bu bakımdan Yamyam ne demek öğrenebilir ve gerektiğinde cümle içinde kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Yamyam ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Yamyam kime denir sizler için derledik.

Yamyam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Yamyam Kime Denir

 Yamyam, Sudan'ın güney kısmında bulunan ve insan eti ile beslendikleri rivayet edilen bir kabiledir.

Haberin Devamı

 Yamyam Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

 Yamyam, sıkça kullanılmasından dolayı ne demek olduğu merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Yamyam kelimesinin TDK anlamı Sudan'ın güney kısmında yaşadıkları düşünülen ve insan eti ile beslendikleri rivayet edilen bir kabile, Azande'ler anlamlarına gelen bir kelimedir. Yamyam, mecazi anlamda sıkça kullanılmasından dolayı gerçek anlamı merak edilen ve internet üzerinden araştırılan kelimeler arasında yer almaktadır.

 Yamyam Kime denir?

 Yamyam, Sudan bölgesinin güney kısmında yaşadıkları düşünülen ve de insan eti ile beslendikleri rivayet edilen bir kabilenin ismidir. Dilimizde yamyam kelimesi mecazi anlamda sömürmeyi seven kişiler için kullanılır.