Eğitim Taş Bilimi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Taş Bilimi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

20.07.2022 - 14:00 | Son Güncellenme:

Taş bilimi bulmacada karşımıza sıklıkla çıkan sorulardan birisidir. Bu sebeple taş bilimi sorusunun cevapları bulmaca severler tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Taş biliminin cevabı 8, 9 ve 10 harfli olmaktadır. Taş bilimi bulmacanın cevabı nedir? Harf harf bulmaca cevapları hakkında merak edilen tüm detaylar.

Taş Bilimi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

Ülkemizde en çok tercih edilen aktivitelerden birisi de bulmacalardır. Fakat bazı soruların birden fazla cevabı olduğu için harf sayısına dikkat edilmelidir. 

Haberin Devamı

8 Harfli Taş Bilimi Bulmaca Cevabı Nedir?

Kare ve çengel bulmacalarda karşımıza pek çok soru çıkmaktadır. Bunlardan birisi de taş bilimi sorusudur. Taş bilimi sözlük anlamı '' taşların yapısını inceleyen bilim, petroloji, litoloji, petrografi '' şeklinde olmaktadır. Taş bilimi sorusunun bulmacada cevabı '' Litoloji '' olmaktadır.

9 Harfli Taş Bilimi Bulmacanın Cevabı Nedir?

Taş bilimi sorusunun bulmacada diğer bir cevabı da 9 harfli olmaktadır. Eğer cevap 9 harfli ise '' Petroloji '' cevabı verilebilir.

10 Harfli Taş Bilimi Bulmaca Cevabı Nedir?

Taş bilimi sorusunun son olarak 10 harfli cevabı da bulunmaktadır. Bu sorunun 10 harfli cevabı '' Petrolrafi '' olmaktadır.

Yazarlar