Eğitim The Ne Demek? İngilizce Olan The Kelimesinin Türkçesi Nedir?

The Ne Demek? İngilizce Olan The Kelimesinin Türkçesi Nedir?

20.05.2021 - 05:03 | Son Güncellenme:

İngilizce bizim dilimizden çok daha farklı bir yapıya sahiptir. Cümle kurma yapısı da Türkçe de olduğu gibi fiil sonda değil cümle içerisinde yer alır. Ayrıca İngilizce sözcüklerin başında the sözcüğünü sıkça görebilirsiniz. Merak edilen sorulardan biri de bu the sözcüğünün ne anlama geldiği ve Türkçe karşılığıdır. The ne demektir? Bizim dilimizde karşılığı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

The Ne Demek İngilizce Olan The Kelimesinin Türkçesi Nedir


The, İngilizce bir kelimedir. Bu sözcüğün özellikle çeviri yapılırken anlamı çok merak edilir. İngilizce de en sık kullanılan sözcüklerden biri olup işaret sıfatı gibi bir anlamı da bulunur.

The Ne Demek?

The kelimesi İngilizce de en çok kullanılan sözcüklerden biridir. Bu kelimenin anlamına bakacak olursak tanımlık anlamı taşır. Yani the women şeklinde yazılır ve okunur. Çünkü o kişiyi kadın anlamı taşıyan sözcüğü tanımlar. Bir nevi işaret sıfatı olarak sayılır.

İngilizce Olan The Kelimesinin Türkçesi Nedir?

The kelimesi İngilizce de yaygın olarak kullanılsa da Türkçe bir karşılığı yoktur. Çünkü İngilizce de tanımlılık eki olarak çoğu cümlede kullanılır. Fakat dilimize çeviri yaparken böyle bir ekin anlamı yoktur.