Eğitim UNAOC ve EF Education First, New York’ta Yaz Okulu düzenliyor

UNAOC ve EF Education First, New York’ta Yaz Okulu düzenliyor

13.06.2013 - 10:01 | Son Güncellenme:

Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı ve EF Education First New York’ta Yaz Okulu düzenliyor.

UNAOC ve EF Education First, New York’ta Yaz Okulu düzenliyor

Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı (UNAOC) ve EF Education First (EF), bu yaz öğrencileri 24-31 Ağustos 2013 tarihleri arasında dünyanın 41 şehrinde 7 dilde eğitim veren EF'in New York, Tarrytown’daki kampüsünde ağırlayacak. Yaz Okulu boyunca dünyanın dört bir yanından gelen gençler sınırlar ötesi işbirlikleri oluşturma ve ortak çözümler yaratabilme becerilerini geliştirecekler.

Haberin Devamı

UNAOC Direktörü Matthew Hodes şunları söylüyor: “UNAOC ve EF Yaz Okulunun temelinde gençlerin olumlu toplumsal değişimleri gerçekleştirecek olan itici güç olduğuna inancımız yatıyor. Bir haftalık yaz okulu dünyanın her köşesinden 100 genci bir araya getirecek ve kültürler ve dinlerin çeşitliliği bağlamında dünyanın karşı karşıya olduğu sorunlar ele alınacak.”

EF Education First Uluslararası Dil Okulları Başkanı Eva Kockum şöyle konuşuyor: “Bu Yaz Okulu ile küresel değişim ve fikir alışverişi konusunda uzmanlaşmış iki kurum arasında anlamlı bir işbirliği geliştiriliyor. Diyaloğun teşvik edildiği yaz okulumuzda katılımcılar günümüzün birbirine bağlı ve çok kültürlü dünyasında ihtiyaç duyulan becerileri kazanacaklar.”

Haberin Devamı

Bu yılki yaz okuluna katılmak isteyen (18-35 yaş arası) gençlerin 15 Haziran 2013 tarihinden önce UNAOCEFSummerSchool.org adresinden başvurması gerekiyor.