Eğitim Zaman sıkıntısı yaşadılar

Zaman sıkıntısı yaşadılar

27.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Zaman sıkıntısı yaşadılar

OZAN ÖMER KADÜKER - TYT çıkışında görüşlerini aldığımız adaylar Türkçe’de süre sıkıntısı yaşadıklarını belirtirken Matematik’te zorlandıklarını söylediler:

Haberin Devamı

Gökhan Şahin: Türkçe ve Sosyal kolaydı. Uzun paragraf soruları nedeniyle zaman sıkıntısı yaşadım. Matematik’te birkaç soruda zorlandım.

Ecem Uslu: Sınav kolaydı ama zamanda sıkıntı yaşadım. Matematik testini biraz karışık ve zor buldum. Çok uzun işlem gerektiren sorular vardı, şıklar birine benziyordu.

Merve Kaya: Matematikte zorlandım. Problemler karmaşık geldi, yeni nesil sorular vardı, cevabı bulmak zordu. Türkçe en kolay testti. Sosyal’de ise yorum yaparak soruları çözdüm.

Merve Polat: Matematik zordu, çelişkide bıraktı. Türkçe orta kolaylıktaydı.

Taha Berk Gürçay: Türkçe soruları kafa karıştırdı. Kelimeleri anlamak zordu. Soruyu birkaç kez okumak gerekiyordu. Türkçe nedeniyle Fen Bilimleri’ne zaman ayıramadım. Matematik, ne zor ne kolaydı.

Haberin Devamı

Eylül Su Koparan: Türkçe’de paragraflar çok karışıktı. İki şık arasında gidip geldim. Matematik de çok zordu. Pandemi nedeniyle sorular daha kolay gelir diye beklemiştik tam tersi daha zor geldi.

Yunus Başaran: Matematik testine çok bakamadım. Sosyal Bilimler’i ise kolay buldum. Çalışanın yapabileceği bir sınavdı.

Destina Karafazla: Matematik’te zorlandım Fen’de çelişkili soruları vardı. Ama genel denemelerime göre daha iyiydi.