Ekonomi 120 milyon kez ziyaret edildi

120 milyon kez ziyaret edildi

20.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dijital pazar yeri Vodafone Her Şey Yanımda ve Market Yanımda uygulamalarında toplam sipariş adedi 3 milyonu geçerken, ziyaret sayısı da 120 milyon oldu.

120 milyon kez ziyaret edildi

 

Cep telefonu, elektronik, dijital servisler, oyun, moda, hobi, ofis, kırtasiye, kozmetik, kişisel bakım, ayakkabı, çanta, aksesuar, spor, outdoor, anne, bebek, ev-yaşam, süpermarket, pet shop, medikal ürünler, oto aksesuar olmak üzere 14 kategoride 3 milyondan fazla ürün satılıyor ve ülke genelinde 1000’i aşkın aktif mağaza faaliyet gösteriyor.

Haberin Devamı

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, uygulamayla ilgili şu bilgileri verdi:

“Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı sunuyoruz. Türkiye telekomünikasyon sektöründe ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazar yeri uygulamamız, tüm kullanıcılara avantajlı fiyatları, birbirinden farklı kampanyaları ve kullanım kolaylığı ile yepyeni bir deneyim yaşattı. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve trend ürünlerde alışveriş ayrıcalığı sunmaya devam ettik. Tüm kullanıcıları alışverişe davet ediyoruz.”