Ekonomi 4 talihli toplam ekstra 5 milyon TL kazandı

4 talihli toplam ekstra 5 milyon TL kazandı

15.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto’da ‘Milyonerler Festivali’nin 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen ikinci çekilişinde, 5 bilen 4 talihli toplam ekstra 5 milyon TL kazandı.

4 talihli toplam ekstra 5 milyon TL kazandı

Yapılan açıklamaya göre, Çılgın Sayısal Loto, ‘Milyonerler Festivali’nde 4 talihliye toplam 5 milyon TL ekstra ikramiye kazandırdı. Balıkesir Gönen’den, Afyon Emirdağ’dan, Manisa Demirci’den ve Tekirdağ Çerkezköy’den oynayarak 5 bilen talihliler kişi başı 1 milyon 606 bin 662 TL ikramiye kazandı.

Haberin Devamı

Toplam 50 milyon TL

10-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek Milyonerler Festivali’nin oyunseverlere toplamda 50 milyon TL ekstra ikramiye kazandıracağı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor. Ayrıca isteğe bağlı olarak eklenebilen SüperStar özelliği için de farklı bir 90 numara içinden 1 adet SüperStar numarası çekiliyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. Tüm çekilişler, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapısı ile noter huzurunda gerçekleştirilmekte ve canlı olarak yayınlanmaktadır. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa vermektedir.”