Ekonomi 4 yeni markayla  büyümeye devam

4 yeni markayla  büyümeye devam

02.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Elite World Hotels & Resorts; 46 yıllık konaklama deneyimini yatırımcılar ile paylaşmaya hazırlandığını duyurdu.

4 yeni markayla  büyümeye devam

Yeni stratejisi doğrultusunda isim hakkı vererek management ve franchise işletme modelleri çalışmalarına başlayan Elite World Hotels & Resorts, turizm sektörüne 4 yeni marka kazandırdığını bildirdi. Elite World Hotels & Resorts Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “Biz Elite World Otelleri olarak ülkemizin hedefleri ve çıkarları doğrultusunda turizm sektörünün büyümesi için Turquality Marka Destek Programı’na alınan ilk otel markası olduk. Böylece sektörümüzde önemli bir ilke imza attık. Elite World markası olarak uluslararası otel zinciri olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca hizmet kalitemizi, başarılarımızı sürdürülebilir kılmak ve mevcut konumumuzu üst seviyelere taşımak için yatırımlarımızı artırıyoruz” dedi. 

Haberin Devamı

Elite World Hotels & Resorts olarak ekonomi, orta, üst ve lüks olmak üzere dört ayrı segmentte hizmet vermek için geliştirilen 4 yeni marka ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedeflediklerini belirten Elite World Hotels & Resorts COO’su Orkun Petekçi konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Elite World Hotels & Resorts olarak 4 yeni markamız ile yeni stratejimiz doğrultusunda isim hakkı vererek management ve franchise işletme modellerimiz ile yatırımcılara yeni kapılar açacağız. Bu doğrultudaki stratejik planlamız ile 2030 yılında 40 otele ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni nesil bakış açımız, yerel tecrübemiz ile Türkiye’nin yerli ve milli turizm değerlerini kendimize misyon edinerek sektörümüzü en üst seviyelere taşımak için çalışıyoruz.”

Haberin Devamı

Farklı segmentlerde

Devreye alınan markalardan Elite World Grand; İstanbul Basın Ekspres, Küçükyalı ve Sapanca’da faaliyet gösteriyor. Yüksek üst segment olarak konumlanan marka, büyük şehirlerde büyümeyi hedefliyor.

İstanbul Taksim, İstanbul Florya, Van, Marmaris’te konumlanan Elite World ise, restoranları, sağlıklı yaşam konseptleri ile farklı deneyimler sunuyor. Elite World Grubu’nun en yeni markası olan ve orta segmentte yer alan Elite World Comfy; akıllı bina, rahatça erişilebilen lokasyonları, çağdaş çizgileri odak alan yeni nesil orta segment otellerden oluşuyor. 

Ekonomi segmenti için geliştirilen Elite World Go ise, uygun fiyatla erişilebilir konforlu ve şık tasarımlı akıllı otel olarak tasarlandı.