Ekonomi ADRIANA LIMA PODYUMA ÇIKACAK, KIZIL AJAN SUNACAK

ADRIANA LIMA PODYUMA ÇIKACAK, KIZIL AJAN SUNACAK

24.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yerli tekstil üreticilerini yabancı alıcılarla bir araya getirmeyi amaçlayan Dosso Dossi Fashion Show, 8 Ocak’ta Antalya Expo Center’da kapılarını açacak.

ADRIANA LIMA PODYUMA ÇIKACAK, KIZIL AJAN SUNACAK


Bu yıl 15’incisi yapılacak organizasyonda 150 firmanın yeni sezon ürünleri, Rusya, Ukrayna ve Ermenistan başta olmak üzere 30 ülkeden gelen 5 bini yabancı toplam 5 bin 500 alıcı için sergilenecek. Dosso Dossi Fashion Show’da yaklaşık 400 manken görev alacak ve 45 ayrı defile düzenlenecek. Antalya’da Expo Center’da 9 Ocak’ta düzenlenecek defileye top model Adriana Lima katılacak. Lima podyumda yürürken Emina Sandal da şarkılarıyla eşlik edecek.
Organizasyonda, performans grubu Kazaky, Ruslar’ın ünlü şarkıcısı Dima Bilan ve Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mustafa Sandal sahne alacak. Ayrıca gecenin sunuculuğunu ”kızıl ajan” olarak da bilinen Rus Anna Chapman yapacak.

40 milyon dolar bekleniyor
Bir hafta sürecek organizasyonun maliyetinin yaklaşık 5 milyon dolar bulması beklenen Dosso Dossi Fashion Show’dan bu yıl 40 milyon dolar ciro bekleniyor.
Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “Yabancı tekstil alıcılarına sağladığımız tüm imkânları yerli butik sahiplerine de tanıyacağız. Yerli mağaza sahipleri kapı kapı günlerce dolaşarak ulaşamayacakları binlerce ürüne bir anda sahip olabilecekleri gibi sezona rakiplerinden daha kârlı girecekler” dedi.