Ekonomi Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması

Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması

05.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pek çok teknoloji ürününde olduğu gibi akıllı saatlerde de yılbaşı hareketi yaşanıyor. Hediye seçenekleri arasında en başlarda yer alan akıllı saatlerde markaların yeni modelleri sahnede. Yeni modellere mercek tuttuk

Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması

Giyilebilir teknolojinin en hızlı gelişen alanı akıllı saatlerde, yılbaşı öncesi hareketliliği yaşanıyor. Hediye seçenekleri arasında en başlarda yer alan akıllı saatlerde Samsung, Sony, Pebble, Apple gibi markaların yeni modelleri sahnede. 200 TL ile 50 bin TL arasında fiyat seçeneğininin bulunduğu akıllı saatlerde market markaları da yer alıyor. Teknosa Preo Pwatch 3 bunlardan biri. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de saat satışları hızlı bir artış gösteriyor. Gelecek için hedef ise daha yüksek. Hafta içi Samsung Gear S3’ün tanıtım toplantısında Tansu Yeğen’in paylaştığı bilgiler de bunu destekliyor. Türkiye’de bugüne kadar 51 bin adet akıllı saat satılmış. Ancak 2017 yılında 400 bine çıkacağı öngörülüyor. Dünyada bu rakam ise 38 milyon adet. Yılbaşı öncesinde akıllı saat modellerine mercek tuttuk.

Haberin Devamı

Apple Watch Series 2

Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması

- 1.5 inç Amoled ekran

- 38 mm ve 42 mm kasa

- S2 çift çekirdekli işlemci

- 8 GB depolam

- Wi-Fi, Bluetooth 4.0,

- Kalp atış hızı sensörü

- Yerleşik GPS

- 50 metre suya dayanıklı

- 28.2 gram ağırlık

- 18 saat pil ömrü

- 1.399 TL’den başlıyor

Preo Pwatch 3

Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması


- 1.54 inç ekran

- 60 gram ağırlık

- 0.3 MP’lik entegre kamera

- Mikrofon ve ivmeölçer var

- Android ve iOS’la uyumlu

- Adım sayar, uyku takibi ve hareketsizlik ikazı var

- Bluetooth 3.0 ve mikro USB

- 450mAh pille 72 saate kadar bekleme

- 199 TL fiyat

Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması

Pebble Time

- 2.5 inç cam ekran

- 42.5 gram ağırlık

- 22 mm kayış

- 7 güne kadar batarya ömrü

Haberin Devamı

- 30 metreye kadar suya dayanıklı

- Health adım ve uykunuzu takip ediyor

- Sesle yanıt

- Android ve iOS’la uyumlu

- 498 TL fiyat

Gear S3 Frontier

Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması

- 1.3 inç dairesel Amoled ekran

- Çift çekirdekli 1.0 GHz işlemci

- 22 mm kayış

- 62 gram ağırlık

- 4 GB dahili bellek, 768 MB Ram

- Saf suda 1.5 metre derine ve 30 dakikaya kadar suya dayanıklı

- Dört güne varan pil ömrü

- Bluetooth 4.2, Wifi, NFC var

- 1.299 TL fiyat

YENİ ÜRÜN

Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması


Zenfone 3 Türkiye’de

Asus, ZenFone ailesinin yeni üyesi ZenFone 3’ü Türkiye’de satışa sunuyor. Telefon aralık ayı itibarıyla Vodafone mağazalarında bulunabilecek. Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 625’iyi ilk kullanan telefon olma özelliğini taşıyor Tek simli, 3 GB Ram ve 32 GB dahili depolama özellikleriyle satışa sunulana ZenFone 3’ün tavsiye edilen satış fiyatı 1.799 TL olarak belirlendi.

Zenfone 3 ZE552KL, 5.5-inç Full HD Super IPS+ ekrana sahip. MicroSD kart desteği var. 16 MP PixelMaster 3.0 teknolojili kamerası, 4K UHD video çekme imkanı sunuyor. Asus’un ZenBook’larında kullandığı SonicMaster teknolojisine de sahip olan ZenFone 3, CD’den 4 kat daha fazla ses kalitesi sunuyor.

Zenfone 3, Vodafone’da başlayacak satışın ardından 4 GB Ram ve 64 GB dahili depolama modelleri ile de tüm satış kanallarında tüketicilere sunulacak.

Haberin Devamı

YENİ YARIŞMA

Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması


Playstatıon şair oyuncular arıyor

PlayStation Türkiye, dijital dünya ile şiiri bir araya getiriyor. Bu kampanyaya katılan şair ruhlu oyun severler yazdıkları oyun dolu şiirlerle her hafta PlayStation’dan hediyeler kazanacak.

PlayStation’dan ilham alarak yazdıkları şiirlerle kampanyaya katılacak oyunculara her hafta 20 Adet 3 Aylık PS Plus aboneliği ve jürinin en beğendiği şiirin sahibine ise PlayStation 4 Pro hediye edilecek. ‘Şair Olacak Gamer’ kampanyası, 2 Aralık’ta başlayıp 30 Aralık gün sonuna kadar sürecek. Katılımın ücretsiz olduğu kampanyada, katılımcılar bu tarihler arasında bilgisayarında veya mobil cihazlarında www.sairolacakgamer.com sayfası üzerinden kampanyayı takip edebilecekler. Şiirlerin seçiminde PlayStation dünyasına gönderme yapılmış olmasına dikkat edilecek.