Ekonomi Anadolujet Avrupa’ya uçuyor

Anadolujet Avrupa’ya uçuyor

24.03.2010 - 16:45 | Son Güncellenme:

.

Anadolujet Avrupa’ya uçuyor

AnadoluJet, Haziran’dan itibaren Stokholm, Kopenhag, Frankfurt, Dusseldorf, Viyana, Tahran, Amsterdam, Brüksel, Paris ve Londra’ya direkt uçuşlara başlayacak.
AnadoluJet’ten yapılan açıklamada, AnadoluJet’in 2008’de 20 noktaya Ankara merkezli iç hat uçuşlarına başladığı anımsatılarak, aradan geçen zaman içinde Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 26 noktaya direkt uçuşların başladığı kaydedildi. AnadoluJet’in Kıbrıs ve Şam’dan sonra Haziran içinde Avrupa’nın pek çok ülkesine direkt uçuşlarına başlayacağı vurgulanan açıklamada, “4 Mart’ta başlayan Ankara- Şam?Ankara uçuşlarından sonra filosuna katacağı yeni uçaklarla Ankara’dan Stokholm, Kopenhag, Frankfurt, Dusseldorf, Viyana, Tahran, Amsterdam, Brüksel, Paris ve Londra olmak üzere 12 yurtdışı noktasına doğrudan uçuşlar planlanıyor” denildi.

Haberin Devamı

1 HAZİRAN’DA STOKHOLM UÇUŞLARI BAŞLIYOR
1 Haziran’dan itibaren İsveç’in başkenti Stokholm’e başlayan direkt uçuşlar Pazartesi, Perşembe ve Pazar günü saat 23.50’te, Stokholm-Ankara uçuşları ise Pazartesi, Salı ve Cuma günü saat 2.45’te olacak. Sabiha Gökçen-Stokholm uçuşları Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi saat 23.55’te, Stokholm-Sabiha Gökçen uçuşları Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günü saat 2.00’de yapılacak.