Ekonomi Araştırma dünyası için büyük buluşma

Araştırma dünyası için büyük buluşma

04.04.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bu yılki teması ‘dayanıklılık / resilience’ olan Araştırmada Yenilikler Konferansı, 25 Nisan Perşembe günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Araştırma dünyası için büyük buluşma

Araştırmanın gelişimine odaklanan ve gelirinin tamamı sosyal projelere aktarılan Türkiye’deki tek konferans olan Araştırmada Yenilikler Konferansı, bu yıl aynı zamanda 10’uncu yaşını kutluyor. Konferansın 10’uncu yılında da araştırma ve pazarlama dünyasındaki en sıcak konuların ve uzman konuşmacıların, katılımcılarla buluşması planlanıyor.
Konferansta sosyal ve ekonomik pek çok konuda ‘dayanıklılığa’ ulaşma konusunda katılımcılara ilham verecek araştırma teknikleri/yaklaşımları ve dünyanın çeşitli coğrafyalarında benzer süreçleri yaşamış ülkelerin deneyimlerini içeren reçeteler, uzman konuşmacılar tarafından paylaşılacak.

Haberin Devamı

Konferans, bu yıl da alanında uzman isimleri bir araya getiriyor. Buna göre program boyunca, Chobani Kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, Ipsos Küresel Davranış Bilimleri Başkanı Colin Strong, Big Sofa Technologies CEO’su Kirsty Fuller, Konferans Başkanı & Ipsos’un Türkiye CEO’su Sidar Gedik, Ipsos Latin Amerika Bölge CEO’su Alex Gronberger, Ipsos ABD Halkla İlişkiler Başkanı ve Ipsos Küresel Seçim ve Oylama Uygulaması Lideri Clifford Young gibi alanında öncü isimler katılımcılarla buluşacak.

Geliri eğitime

Bu yılki konferans katılım ücretlerinin tamamı Balatlı çocukların eğitimine destek olacak. Konferansa katılım ‘Bütün Çocuklar Bizim Derneği’ne yapılacak kişi başı minimum 600 liralık bağışla gerçekleştirilecek. Toplanan bağışlarla, İstanbul Balat’ta yer alan Kırımlı Aslanbey İlkokulu’nda bir Maker Lab kurulacak ve imkanı olmayan çocukların yaz okuluna katılımları sağlanacak.